HID ili LED?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • macaneli
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2008
    • 327
    • sremska mitrovica - Genova
    • S-max

Kako su meni pricali jos nije to to i dalje je xenon br.1
    Kolega je stavljao u dugacko i dobio je na sirini snopa,a izgubio na daljini snopa
    ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• Keketarac
      CBC Senator XXL
      • 01.09.2007
      • 588
      • Novi Sad
      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Prvo i osnovno-takva modifikacija bez atesta je protiv propisa.

Nisam cuo da je iko to uradio i otisao na atest (i prosao), tako da bih da sam na tvom mestu, a zarad bezbednosti drugih ucesnika u saobracaju, preskocio tu egzibiciju.

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1365
        • Čačak
        • Stralis

Lično sam protiv takvih modifikacija i prepravki. Proizvodjačima je bitno da naprave i da prodaju a stvarni efekat ih slabo zanima. Svi oni prave neke testove istraživanja ali nema to neke vajde. Uglavnom sija tamo gde ne bi trebalo da sija. Osvetljenje i farovi su kompleksna nauka i neka se time bave kvalifikovani stručnjaci sa opremom koju imaju.
        U Vašoj varijanti Ja bi pre uložio novac u farove u dobru kopiju (original su preskupi) i kvalitetne sijalice tipa Osram ili Filips i bog da te vidi. Ovako sa ovim led sijalicama i originalima originala xenona nema neke vajde. Isteraše oči po putu a da sam vlast bacio bi se malo na uteravanje para u budžet kontrolom farova i osvetljenja i napred i nazad. Led može lepo da se iskoristi za enterijer instrument tablu gepek i po mogućnosti da osvetljava prostor ispod vrata kada su otvorena video sam nešta tako i nije loše. Za ostalo sam protivnik a evidentno je da učinak nije bog zna šta za razliku od klasičnih farova
        Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

Working...
        X