Imam mali problem/pitanje : kad upalim kola, narandjasta lampica na kontrolnoj tabli kola/ključ prestane da sija tek posle par minuta. To se pojavilo pre par dana posle promene ulja i filtera, dodavanja antifriza,... Šta je to? Kakav je to problem?
Astra g 2.0 dti
Collapse
X
-
Re: Astra g 2.0 dti
To je ja mislim problem neki oko elektronike motora i mjeca,bar tako pishe u fabrickom uputstvu.
I meni se pali ova lamspica,ali kad upalim auto,ona se upali,a kad krenem ona se ugasi.
Sad ne znam ni ja tacno shta bi moglo konkretno da bude.Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
-
-
99% da je jedan od grejaca motora crkao.
Cesci slucaj je da se to desi sa dolaskom zime i nizim temperaturama
mada je meni pocela da se pali ta lampica negde jos letos, i nakon par minuta se gasila.
Posle 2,5 meseca od tada, danas sam bio na redovnom servisu filtera i ulja i htedoh da zamenim taj grejac.
Medjutim na moje zaprepascenje, nije otisao jedan, nego su 3 (TRI) grejaca crkla.
E sad, prilikom zamene istih, posto su nezgodno postavljeni
moze doci do "zalamanja" pri vadjenju...i grom u koprive...jedan se zalomio
.
Za neki dan cu ici na "operaciju" vadjenja tog "zalomljenog" i stavljanje novog.
Majstor je rekao da bi trebalo da uspe s nekim alatom koji trenutno nema,
i da nece morati da pribegne najvecoj hebadi, otvaranju motora...ili shta god vec
Comment
-
-
Originally posted by marsoniImam mali problem/pitanje : kad upalim kola, narandjasta lampica na kontrolnoj tabli kola/ključ prestane da sija tek posle par minuta. To se pojavilo pre par dana posle promene ulja i filtera, dodavanja antifriza,... Šta je to? Kakav je to problem?
Comment
-
-
Ali kod mene se javlja problem,da kad dam kontakt,ona se pojavi,a cim dam gas i krenem pola metra ona se ugasi.Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
Dodavanjem gasa, to jest podizanjem broja obrtaja nikako ne možeš da utičeš na rad grejača. Oni rade dok god se ne postigne zadovoljavajuća temp u komori. Gašenje lampice sa podizanjem broja obrtaja govori o drugim potencijalnim kvarovima, a to jedino prava dijagnostika može da pokaže. Pored silnih mogućih problema, najčešći je sa zaprljanim egr ventilom!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment