Clio II - brljavi zadnja desna signalizacija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trikosm
    CBC Član
    • 10.01.2008
    • 28
    • Beograd

Clio II - brljavi zadnja desna signalizacija

Zdravo drustvo.
    Ovih dana me izludi problem vezan za zadnju desnu signalizaciju. Ako je ukljucen desni migavac i pritisnem li kocnicu sve pobrljavi. Migavac ne radi ili ubrza ili naizmenicno blinka migavac sa stop svetlom ili se upali desna strana pozicije zajedno sa svime ostalim... Takodje se i brisac zadnjeg stakla cudno ponasa. Kada pritisnem kocnicu ako je ukljucen prednji brisac obavezno se jednom ukljuci i brisac zadnjeg stakla...
    Pomislio sam da su kontakti u pitanju. Rasklopio sam zadnje desno svetlo, ocistio kontakte i vratio sve na svoje mesto i stvar je ista. U cemu moze biti problem i kako da ga resim?

Naravno servis je uvek resenje.
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Re: Clio II - brljavi zadnja desna signalizacija

Losa masa?

Comment

• zorz
      CBC Član
      • 16.10.2009
      • 40
      • Beograd

Re: Clio II - brljavi zadnja desna signalizacija

Originally posted by trikosm
      Zdravo drustvo.
      Ovih dana me izludi problem vezan za zadnju desnu signalizaciju. Ako je ukljucen desni migavac i pritisnem li kocnicu sve pobrljavi. Migavac ne radi ili ubrza ili naizmenicno blinka migavac sa stop svetlom ili se upali desna strana pozicije zajedno sa svime ostalim... Takodje se i brisac zadnjeg stakla cudno ponasa. Kada pritisnem kocnicu ako je ukljucen prednji brisac obavezno se jednom ukljuci i brisac zadnjeg stakla...
      Pomislio sam da su kontakti u pitanju. Rasklopio sam zadnje desno svetlo, ocistio kontakte i vratio sve na svoje mesto i stvar je ista. U cemu moze biti problem i kako da ga resim?

Naravno servis je uvek resenje.
      Pozdrav svima,imao sam slican problem-palila se indikacija za maglenku kad rade migavci ili kad stisnem kocnicu.Danas sam proveravao i ustanovio da je masa bila u pitanju.Na zadnjoj lampi oni pinovi na koje nailazi dzek,jedan od njih je za masu lampe,na prvi pogled cist a pazljivijom proverom sa donje i gornje strane jedva vidljiva oksidacija taman dovoljna da zeza.Ocistio i sad je ok.Radi se takodje o Kliu 2,zadnja desna signalizcija je bila u pitanju.

Comment

Working...
      X