Izdao me alternator , a gde baš sad , pa me interesuje gde mogu da potražim taj deo ili ko ima nek mi pondi.
Alternator Opel Corsa 1,7 d 99. godište
Collapse
X
-
Re: Alternator Opel Corsa 1,7 d 99. godište
i meni je bio riknuo pre 2 meseca.(na Corsi B 1.5 dizel isuzu 93' god.) Zvao autootpade slabo su imali.. jedan mi je trazio 100 evra a drugi 120 evra.posle duzeg listanja oglasa nashao sam u Omoljici za 60 evra.
Covek mi je skinuo sa 1.7TD motora sa neke Vektre B,ili Astre F ..nesetjam se.
Hotju da kazhem da nemorash da trazhish bash sa Corse B .. nego sa svih Opleovih automobila koji su imali neki ISUZU dizel motor te kubikazhe.
Moj ti je savet,da ti skinu taj alternator..pa ga ti ponesi sa sobom da mozes na otpadu da uporedis dali su isti i dali se mogu upasovati.Kod mene se razlikovao "dzek" za prikljuchenje alternatora i valjda malo nosach..ali je autoelektrichar uspeo da ga namesti.
Meni je rekao da moj nemoze da se remontuje..da se neisplati,kao otishao i regler i rotor i ..sve.
mozes da probash negde da ga prvo remontujesh ako mozhe.
ako nemoze..halooglase u shake.
pozdrav.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Vidi druže , ove godine mi rikne istog dana pred put na more , onda mi čovek nabudži eksterni regler i on je radio sve do sada. Manifestuje se ovako , kad dam gas pojačava se svetlo i ventilator . On pali ujutru ali lampica se ugasi malo kasnije od akumulatora , a pali zato što pali iz prve inače mislim da bi bila frka da treba duže da vergla. Gde da idem šta da radim." ladno al standard"
Comment
-
-
Taj auto često ima problem sa alternatorom, razlog zna biti i u komandi grejača motora koja ne samo da drži duže grejače nego ih uopšte ne isključi u radu motora, pa opterećuju i alternator. Proveri da ti grejači ne rade stalno, ne obraćaj pažnju što ti se ugasi lampica grejača.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
Comment