Moj Bmw polako postaje muka za mene a bogami i za majstore
Prazni akumulator....Nesto sam sam petljao sa unimerom i nadjem da osigurac broj 11 vuce struju kad auto ode u sleepmode....Trebalo bi da potrosnja bude sa sleep mode-om negde od 0,03 do 0,05 Ampera....Kod mene je to okruglo 1 Amper..Kad izvucem osigurac broj 11 ta potrosnja se vrati u neku normalu od 0.06Ampera.Danas odem u Servis oni ustanove to isto......Inace na tom osiguracu je ServoTronic.Prikace dijagnostiku a ona kaze da nema nikakvih gresaka.....Usput majstor kaze da kao i na displey-u od auta mora izaci greska kad ServoTronic neradi.....Usput ja tu celo vreme pricam da nikakvih problema sa Servom nemam i da sve funkcionise kako treba.....sem praznjenja akumulatora.....Ebavali su se celo popodne......Te skidaj prednji levi tocak i sve one plastike da bu se doslo do onog uredjaja koji dogreva vodu kad je hladno vreme.....Kao to je boljka kod Bmw-a to crkava i vuce struju.....Medjutim ustanove i da to radi.....Onda su ebavali centralne brave.....U medju vremenu izgubim zivce i odem.....Upravo sad pred kraj radnog vremena sam obavesten da ce sutra pokusati sa updateom softwera.......Elem nista nisu resili...Bojim se da ce opet moj Bmw provesti par dana u bmw werkstatt-u
Jel imao neko slicnih problema i kako ih je resio?

Jel imao neko slicnih problema i kako ih je resio?
Comment