Ovako imam problem da mi na desnim vratima mnogo sporo dize staklo skoro da ce da stane dok je na levim sve ok.Do cega to moze biti da li jeneko imao takav problem?
Fiat bravo 1,2 16 V 2001 sporo dize staklo
Collapse
X
-
Re: Fiat bravo 1,2 16 V 2001 sporo dize staklo
Može biti bilo šta, keder, klizač u mehanizmu podizača, problem sa motorom... Skini tapacirung sa vrata i pogledaj mehanizam, verovatno da on zaglavljuje.
-
-
skini tapacirung pa vidi da nije nesto spalo pa zaglavljuje...ako nije nprskaj sa wd-40 ili tovatna mas' pa probaj onda...tek kad skines tapacirung moze da se resi problem...ovako mozemo samo da nagadjamo sta je u pitanju...sigpic
Comment
-
-
meni se desilo da je keder sa unutrasnje strane bio suv pa se savijao kako se spusta i dize staklo i sve je islo bas polako. spustio sam staklo i prebrisao keder vlaznom maramicom i sve radi.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Evo danas sam samo premazao keder vlaznom maramicom i malo je bolje nego sto je bilo prosli put ne znam sa cim drugim da namazem da bi bilo bolje? Skinucu i tapacirunge da podmazem mehanizam i to bi valjda trebalo da ude ok.
Comment
-
Comment