drustvo imam problem sa auto alarmom.stariji model excalibura neznam tacno koji.problem je u daljinskim komandama koje imam.jedan daljinac mi ne radi uopste a drugi kako kad.cuo sam da mogu da se naruce drugi daljinci pa bih zamolio ako neko zna gde ima da se nabave da napise broj telefona .unapred zahvalan.
auto alarm
Collapse
X
-
Re: auto alarm
Ja imam ugradjen alarm iz MaxAlarma i isao sam pre jedno 6 meseci da trazim druge daljince(prestale diode da svetle, pukla antenica). Nonsalantno su me izbacili sa izjavom da to ne rade. Mogu da dodjem samo ako hocu da promenim sistem. Doduse ja imam stvarno neki stari alarm koji je ugradjen jos 2001/2002 pa moguce da ne mogu da se zamene samo daljinci.
Comment
-
-
E jeb...i takve ljude i njihovu firmu. Trebali bi da malo čitaju ovaj forum pa da malo razmisle o svom odnosu prema mušterijama. Više nikad nikog neću da uputim u MAX alarm.Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Comment
-
-
pa drugar takva je situacija svuda, posto su se javljali veliki problemi sa naknadno kodiranim daljincima, sto je bio slucaj za excalibur pirana, dmd, i sl, kod enforcera je bolja situacija jer se njegovo kodiranje radi lemljenjem i sjecenjem vodova na daljincu, i ima jos nekih, sada ne mogu da se sjetim koji su sve, da ne pogrijesim
vecina servisa je odustala od toga prvo sto vecina alarma pocne da brljavi poslije nekog vremena,,,pogotovo alarmi kojima je centralna jedinica pod haubom,pa ih vlaga i meteo uslovi prije ili kasnije sjebu (od prilike za sve je neka kvota izmedju 5 i 10 godina) i nece niko da prodaje nesto zbog cega ce nas covjek (koji je sklon svemu sem priznavanju svoje greske ili proirodne reakcije) da krivi i djevu mariju, sto mu nesto ne radi ili ne radi kako treba,
nikom s eposebno ne obracam nego govorim u globalu, nas narod je takav, da ako ima 10 vrsta alarma, on trazi da bude najjeftiniji, ali i najbolji, i to je svuda i uvijek tako bilo kod nas, e sad oni koje boli uvo za musterije po sistemu beograd je veliki, nece da se procuje, uvlajuju sve i svasta, ali oni kojima je stalo do musterija, nece da fushere, i rade ono za sta mogu da garantuju .
jedo treba da bude jasno, da je najjeftinije isto kao i najskuplje, to najskuplje ne bi niko kupovao i ta bi firma propala, kompromis dobrog i jeftinog nikad nije mogao da prodje, to jednsotavno ne ide, ali je to nas nagin zivota, kompromis.
ne znam kakav je taj servis, ali i pored dosta dobrih iskustava sa dodatnim daljincima ima i negativnih, a ima li ista gore nego kad ne mozes da upalis auto negdje u zapisdini jer ti je crko daljinac, a na kljuc mozes samo da otkljucas auto,,,
Comment
-
Comment