Peugeot 307 - Non-stop ukljucena rezerva goriva!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vukina
    CBC Početnik
    • 13.10.2008
    • 6
    • Gracanica

Peugeot 307 - Non-stop ukljucena rezerva goriva!

Ne znam do cega je,do ove zime ili neceg drugog.ALi imam problem.Gorivo mi je doslo do rezerve.Ona se uljucila.Ok rekoh sutra cu nasut gorivo.I tako naspem ja dovoljnu kolicinu da oredje prag rezerve kao ono ona opet uljucena.Na display pokazuje porukuu da je auto na rezervi a ja ga dopunio.Problem je sto se na kontrolnoj tabli ona kazaljka za gorivo ne pomjera i uvijek je na jednom mjestu.
    Prvi puta mi se ovo desava i nije se prije pojavljivalo.
    Ako neko ima neku predstavu o cemu je rijec,bio bih od srca zahvalan da mi kaze/pomogne.
    Lijep pozdrav za sve.
  • vukina
    CBC Početnik
    • 13.10.2008
    • 6
    • Gracanica

Re: Peugeot 307 - Non-stop ukljucena rezerva goriva!

Uz pomoc gosp. Mladena Borkovica iz Verano motors Banja Luka i njegovog savjeta uspio sam rijesit problem.Trebao sam dosuti vise goriva da bi kazaljka registrovala gorivo.Inace je plovak malo zaglavio na ovim niskim temp.Dakle ne dozvolit da udje u rezervu,jer ove temperature stvaraju ogromne probleme u svim segmentima.

Comment

• bugarin
      CBC Član
      • 04.06.2008
      • 75
      • Pozarevac

Re: Peugeot 307 - Non-stop ukljucena rezerva goriva!

To nema veze sa kolicinom goriva koju sipas u rezervar,to je cista glupost i taj ko to tvrdi on bolje da se prebaci na potkivanje konja a ne na popravku automobila.
      Do zaglavljivanja pokazivaca nivoa goriva dolazi kada se auto ne gasi ili ne iskljuci kontakt a gorivo sipa u rezervoar.Obicno se sledecim dosipanjem vrati u normalan polazaj ali moze i pre dosipanja,nema nekog pravila.

Comment

• Dejan29
        CBC Početnik
        • 13.08.2021
        • 1
        • Krusevac
        • Pezo 307

Auto sam kupio pre mesec dana.Imam problem sa pokazivacem goriva.Prvo mi stao auto kad je pokazivao 1/4 goriva u automobilu a pisalo da imam 130km do pumpe.Kao po obicaju svi kazu plovak ja probam 3 plovka isto.Posle nevalja tabla ja probam tri table isto.Kod menjanja table umesto 208000 km sad sam dobio oko 300000 km ali to mi nije bitno.Jednostavno kod mog automobila se nikad ne ukljucuje rezerva.Da li neko ima resenje da li nekom to radi kako treba.

Comment

Working...
        X