Kontrolna tabla Vectra A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Trixer
    CBC Član
    • 07.03.2008
    • 16
    • Pirot

Kontrolna tabla Vectra A

Jel zna neko cemu sluzi konektor koji sam zaokruzio na slici ? Takodje me interesuje cemu sluzi ono drugo zaokruzeno,ovde ga nema na toj tabli ali sam tu sliku nasao kao primer. Inace tu ide jedan crni deo koji se ubada u kilometar sat?
  • ciklon
    CBC Senator XXL
    • 11.08.2008
    • 362
    • Beograd

Re: Kontrolna tabla Vectra A

Crveni krug iznad sajle je mesto gde bude VSS tj. senzor brzine.Sat sa slike je očigledno sa auta koji nema bord pa ne poseduje VSS. Peostala dva mesta su za džekove od instalacija....
    ponika marke ROG :-)

Comment

• Trixer
      CBC Član
      • 07.03.2008
      • 16
      • Pirot

Znam da su prikljucci za dzekove od instalacije,odnosno znam da je ovaj desno od sajle glavni i preko njega ide uglavnom sve. Nego evo sta me buni.. Moja auto je vectra A `90 god. i na kilometar satu ima taj VSS ali nema bord kompjuter!! Na moju tablu na tom drugom prikljucku nema nista,nema ga ni dzek ostavljen kao opcija,ne postoji. Od drugara je vectra 89`god isto nema bord komp,njegova tabla je bez VSS a ima taj drugi dzek i na njemu ima samo 2 zice,znaci na dzeku su samo 2 pina pa me interesuje cemu to sluzi?? A uzgred da pomenem nesto sto mi isto nije bilo jasno.. Stavimo mi kod njega drugi kilometar sat iz table koja ima VSS u njegovu koja nema jer mu je brojcanik otisao i sve radi super! Kako to i cemu sluzi uopste taj VSS kad radi i sa njim i bez njega a obe vectre nemaju bord kompjutere...

Comment

• Trixer
        CBC Član
        • 07.03.2008
        • 16
        • Pirot

Hmm.. 48 puta pregledano a posle mog drugog pitanja nijedan odgovor... Super,znaci nisam jedini kome ovo nije jasno ))

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

da li su vam isti satovi,tj,imaju li obrtomere ili casovnik?

Comment

• Trixer
            CBC Član
            • 07.03.2008
            • 16
            • Pirot

Obe imaju obrtomere. A nijedna Vectra A nema casovnik na tabli,ima ispod centralne konzole za ventilaciju PP

Comment

Working...
            X