Omega A 2.0i, me može da se otključa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rabindranath
    CBC Početnik
    • 21.03.2010
    • 5
    • Beograd

Omega A 2.0i, me može da se otključa

Posle dužeg vremena nepaljenja auta otkazao je akumulator, daljinski ne može da aktivira centralnu bravu a ključem se onaj jezičak na vratima podigne samo do pola. Gepek nije vezan za centralnu bravu i može da se otključa ključem ali u gepeku je rezervoar za plin pa ne može da se pristupi kabini auta. Da li nekako može da se uđe u auto ili barem otvori hauba kako bi se akumulator promenio bez razbijanja stakla? Hvala unapred.
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: Omega A 2.0i, me može da se otključa

Imas li svetlo u gepeku? Ako imas na njega dovedi s male baterije (12V 7 ili 5 Aha za UPS) ili akumulatora + i -. Oda otkljucaj na daljinski. Posle toga napuni akumulator....
    https://t.me/pump_upp

Comment

• Rabindranath
      CBC Početnik
      • 21.03.2010
      • 5
      • Beograd

Hvala na savetu. Sutra posle posla kupujem akumulator pa ću da probam.

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Pazi na BMW-u E34 slican problem je resavan tako sto je na suvozacevoj strani brava imala sistem za otvaranje kada ostanes bez struje...
        Ovaj stos sa svetlom bio mi je laksi za napraviti. Gledaj da prikljucis + i - (nemoj pogresiti, ako nisi siguran proveri instrumentom) i sacekaj par minuta. Onda posle toga alarm i otvaraj vrata...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• miskovolvo
          CBC Veteran
          • 22.02.2010
          • 171
          • Aleksinac

Mozes vrlo lako da resis problem,zakaci punjac od 12v direktno na alnaseru,on se nalazi na suvozackoj strani ispod haube,legni ispod auta i videces,bas je pristupacno,posao celih 5min.Pozdrav

Comment

• Rabindranath
            CBC Početnik
            • 21.03.2010
            • 5
            • Beograd

Samo da javim da sam uspeo da otključam auto pomoću fore sa svetlom iz gepeka, hvala još jednom svima na pomoći. Sada imam pitanja u vezi registracije ali ću za to da otvorim novu temu

Comment

Working...
            X