trza golf 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • imported_comi
    CBC Početnik
    • 24.08.2009
    • 1
    • doboj

trza golf 3

pozdrav svim clanovim.
    imam golfa 3 1994g 1.4.benzinac.ponekada u toku voznje a i kada stojim kada dodajem gas pocne da ga tusi.kada pustim gas i opet dodajem gas nekada proradi a nekada i ne.i tako znam voziti par dana bez problema.ali se opet vraca.naj veci mi je problem u preticanju kada mi treba gas on ga utusi,znaci ne uvijek ali cesto..obicno je problem na 2000 do 3000 obrtaja a nekada i na manjem broju obrtaja.e sada dali ima veze ili ne .pumpa u rezervoaru mi zuji.a zujala je i kada sam kupio i nije bilo problema barem prvih godina.mjeriosam i pritisak koji ona pravi ,bio je koliko se sjecam oko 1 ili 1.1.mjenjao sam i difuzor i motornu elektroniku zbog drugih stvari ali se opet isto ponavlja.mjenjao sam i senzor na izduvnoj grani.samo je jedan.nov je i filter od goriva koji se nalazi ispod poda.kablovi i svjecice novi.e upitna je i kvaliteta svega mijenjanog.
    bio sam opsiran u nadi da ce se lakse moci sagledati problem.ako neko ima iskustva sa ovim i da mi sugerise staa da radim,bio bih zahvalan.isao sam kod raznih i ovlastenih i neovlastenih servisa ali nista.samo ti uzmu pare.
    pozdrav.
  • toni77
    CBC Član
    • 07.11.2009
    • 73
    • montenegro

Re: trza golf 3

to sto taj golf trza najcesce se desava da im je elektronska bombina koja u momentima ne moze da da napon na svecice zato bi trebalo nju proverit jer to su cesti kvarovi a mala sitnica pozdrav javi sta si uradio

Comment

Working...
    X