Releji kod Vectre A??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Trixer
    CBC Član
    • 07.03.2008
    • 16
    • Pirot

Releji kod Vectre A??

Hocu da stavim jaca svetla na farovima,trenutno su mi fabricke sijalice 60/55w,a hocu da ubacim 100/90w.. takodje hocu i staru sirenu da izbacim a da stavim 2 trube. Pa me interesuje jel kod Vectre A `90god,oprema je GL,postoje fabricki releji za ovo ili ja moram da stavljam da ne bih opteretio instalaciju?
  • miskovolvo
    CBC Veteran
    • 22.02.2010
    • 171
    • Aleksinac

Re: Releji kod Vectre A??

na tom autu nemas fabricke releje za svetla,tako da bi trebalo obavezno da ih ubacis,te sijalice od 100-90 w su uglavnom kinezi,i imao sam priliku da se ljudima upali instalacija zbog velike struje koje vuku,jer ni poprecni presek kablova nije predvidjen za tu struju,moj ti je savet da skupis neku kintu i da ugradis xenone,jer imaju milion prednosti u odnosu na obicnu H4 sijalicu,one trose 30w snage,ne trebaju ti releji,a dobices svetla za sve pare x2,svuda gde sam radio,ljudi su ,malo reci,prezadovoljni,a ako nesto vredi ugraditi od dodatne opreme,slozices se samnom,to su dobra svetla

Comment

• Trixer
      CBC Član
      • 07.03.2008
      • 16
      • Pirot

E,tako sam i mislio.. Znam da su xenoni odlicni,bice i to za neko vreme. A sta mislite u vezi sirene? Trube su bas jake.. jel bi trebalo i tamo da stavim relej ili ga vec ima na sireni fabricki?

Comment

• miskovolvo
        CBC Veteran
        • 22.02.2010
        • 171
        • Aleksinac

Nema ni za sirenu,ugradi obavezno,jer ces smanjiti opterecennje instalacije a dobices i jaci zvuk

Comment

Working...
        X