potrebna mi je slika ili sema na tabli za osigurace sa donje strane za audi b4 92 abk motor elektricari me vozaju vec nekoliko meseci tako da sad nema niko pojma kako da poveze novu instalaciju skinutu sa stranca jer su sve rasturili molim pomoc ili na mejl sujo70@gmail.com
audi 80 b4 motorna instalacija sema
Collapse
X
-
Re: audi 80 b4 motorna instalacija sema
Prvo,osiguracka tabla je ista i za dizela i za benzinca,a drugo to je ipak starije vozilo,pa ce ti biti malo teze da nadjes semu instalacije,i trece ne verujem da majstori ne mogu to da ti urade i bez seme,vec te odkacinju,jer je to mnogo posla,a ne mogu da ti naplate,i ja sam skoro menjao instalaciju na jednom opelu,i rekao sam nikad vise,dok to uradim ja mogu tri puta vise para da uzmem na druge stvari,tako neka ti je bog upomoc
-
-
Re: audi 80 b4 motorna instalacija sema
sto se tice tog audija b4,tu promena instalacije moze da se odradi relativno brzo i korektno,posto vidim da je skinuta sa stranca,a verovatno je sa identicnog motora.nema neke velike nauke jer je sve na dzekove,samo malo pedanterije da se lepo upakuje instalacija,jer je to kod audija malo specificno pod tablom osiguraca.kao sto je rekao misko,ne treba ti nikakva sema,samo neki normalan elektricar i za popodne moze da se resi!
Comment
-
Comment