Punto mk2 i radio instalacija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vrakic
    CBC Početnik
    • 29.04.2010
    • 2
    • Becej

Punto mk2 i radio instalacija

Pozdrav svima. Da li neko može da mi da raspored žica radio instalacije u puntu mk2 iz 2003 godine. Naime na osnovu starog radio-kasetofona sam rešio raspored žica za napajanje i zvučnike ali u snopu se nalaze i dve tanje žice koje nigde nisu bile priključene. I interesuje me da li mogu da originalni radio-kasetofon iz punta 2005 godište postavim u punta 2003 godište?
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Re: Punto mk2 i radio instalacija

Mozes da stavis bilo koji radio,a te dve zice neka ostanu da "vise" .Napajanje i zvucnike imas i to ti je dovoljno od instalacije.

Comment

• vrakic
      CBC Početnik
      • 29.04.2010
      • 2
      • Becej

Re: Punto mk2 i radio instalacija

Da mogu da stavim bilo koji radio ali pošto mi je moj stari radio "ispustio dušu" nabavio sam originalni blaupunkt radio iz punta 2005 godište. Kada sam ga priključio samo na napajanje i zvučnike javlja mi poruku CANCHECK. Malo sam prekopao Internet i tu poruku ispisuje kada nema komunikaciju sa puntovim računarom. E zato mi treba šema radio instalacije u puntu mk2 da bih ga povezao sa računarom i ujedno me interesuje da li je originalan radio-kasetofon iz puntića 2005 godište kompatibilan sa 2003 godištem.

Comment

Working...
      X