Resio da obradujem Alteu xenonima. Hocu kvalitetni da budu, i nije mi zao da platim vise. Koji od ova tri da uzmem, ili ako ima bolji, preporucite? Hvala!!!
Hvala puno. Imam jos nekih pitanja posto se javio expert a zanima me...
Da li nije mnogo 6000 ili 8000?
Da li je ugradnja komplikovana ili se skidaju samo farovi i koliko traje?
Nista se ne busi ili slicno (pitam jer je auto nov)?
Ovi Well Done kakvi su, jer njih najlakse mogu da nadjem, a cak su skuplji od Philips.
Neko je na forumu pisao da to nije Philips, jer Philips ne sme to da proizvodi.... i da to nema veze sa Philipsom. Ali, zar ne bi takva firma bila odmah zatvorena i debelo novcano kaznjena!!!!?
Nekako mi ne pije vodu da neko moze da tako lezerno proizvodi kung-fu proizvod, i lepi Phillips, i jos ga nudi na sajtu (To bi u Phillipsu provalili za 5 sekundi i odmah skinuli sa servera....)
ivane nista se ne busi tu dolaze xsenon sijelice koje tebi odgovaraju to mogu da budu H7 ili H1 a ugradnja traje neki sat vremena da bi to lijepo upakovao sto se tice 6000 ili 8000 nije velika razlika ne skidaju se farovi samo proveri prije kupovine koje su ti sijelice da bi znao koje da kupis xsenon sto se tice philips sigurno jesu jer moze da se proveri da i oni proizvode a ima i kineski koi na njemu pise pilihs
Ok. Hvala puno Mislim da imam 2 sijalice za dugo i kratko svetlo, tako da to dodje H7, zar ne, a ko ima vecu sijalicu jednu u faru sa 2 vlakna, onda ima H4?
Imas H7 za oboreno i H1 za dugo svetlo.
Izmedju 6.000 i 8.000 k nemas mnogo razlike- obe nisu upotrebljive, maksimum je 5.000 k sve preko toga je cist fenseraj i veca steta nego korist.
Ja na lybri imam SPY xenone, kupio sam ih kod batice u dusanovom bazaru i mogu toplo da ti ih preporucim.
Obavezno se pre ugradnje dobro raspitaj koji ti nivo zastite od smetnji treba jer znam da npr. golf 5 ima velikih problema kod ugradnje neadekvatnih aftermarket xenona.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
a s obzirom da je ovo ustvari Golf 5.... Kod koga si ugradjivao ti xenone, posto vidim da smo zemljaci!? Ako si u Nisu, i zadovoljan si bio, moze na pp
a s obzirom da je ovo ustvari Golf 5.... Kod koga si ugradjivao ti xenone, posto vidim da smo zemljaci!? Ako si u Nisu, i zadovoljan si bio, moze na pp
Sam sam ih ugradio, 10 min. posla.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Kakva prevara za naivne, ili je xenon ili je led, ne može biti i jedno i drugo. Daj neki telefon na pp da ih malo zezam kad mi bude dosadno.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment