Resio sam da popravim panorama krov na Stilu, pa me zanima, da li neko ima iskustava sa time, gde je radio, i da li neko uopste i ume to da odradi.Napomenucu da sam bio u Delti svojevremeno, rekli su mi da je to ipak mnogo posla, a imaju samo jednog elektricara trenutno?!
Fiat Stilo - panorama krov
Collapse
X
-
Re: Fiat Stilo - panorama krov
Kakav je kvar u pitanju? Dali mehanizam reaguje na tastere? Dali radi rucno otvaranje?
daj neki opis kvara.
-
-
Pa cekaj valjda znas da ocenis jel kvar mehanicki ili je do elektronike ? Jel nesto puca cangrlja grebe kada pokrenes krov da li se pokrene bar malo pa zaglavi-zastane ili nema reakcije u opste na pokretanje tj pritisak dugmica dakle elktronika zakazala mozda ??
Comment
-
-
skini konzolu sa tasterima i kupe svetlom. sa unutrasnje strane konzole ces naci kurblu za rucno otvaranje krova. gurni kurblu direktno u motor koji se nalazi ispod konzole, i probaj da otvoris. ako nema kurble koristi imbus 5. ako nebudes mogao da otvoris kurblom, naj verovatnije su pukle vođice za izdizanje prvog segmenta(stakla), a u tom slucaju zaboravi da imas panorama krov. Ako ide kurblom, pogledaj osigurace, ili oteraj auto kod elektricara da ispita instalaciju.
Comment
-
-
pa to i jurim...neku preporuku za dobrog elektricara da ne teram auto bas kod bilo kojeg...a da ga otvaram mehanicki(lik koji mi je prodao auto rekao je da moze tako da se otvori)...sta znam...da mi ne ostane otvoren,jos na ovo vreme...
Comment
-
Comment