Problem sa Alarmom ,Audi a6 2.5 tdi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nenad in
    CBC Početnik
    • 03.06.2010
    • 2
    • Beograd

Problem sa Alarmom ,Audi a6 2.5 tdi

Pozdrav
    Vlasnik sam Audi-ja A6 ,i poslednjih mesec dana imam problem ,jer ne mogu vrlo cesto da aktiviram alarm ,ili ako je ukljucen ne mogu da ga iskljucim.
    Posetim druga u Servisu koji ugradjuje Alarme i on mi jaze da Mts pojacava 3G mrezu,i da su usli u frekvencije alarma,i da to pravi smetnje,i da nisam jedini,jer mu je barem 30 ljudi doslo sa istim problemom ???
    Sta da radim ? Jel ima neko neki pametan savet ?Hvala
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Problem sa Alarmom ,Audi a6 2.5 tdi

nema pomoci eventualno da nadjes semu alarma i da mu produzis antenu ali cisto sumnjam da ce da se poboljsa situacija posto ovi otkidaju sa jacinom signala. nisu usli u frekvenciju alarma posto je za njih to nisko 315-433mhz vec su im predajnici toliko jaki da poklapaju sve oko sebe. pored mobilne i televizije luduju tako da recimo ortak u zemunu merio signal TV Palme na metalnoj garazi i izmerio 71db a recimo da je vec sa 63db slika perfekt. u centru je haos, i ogromna je RF "buka". mora da se pridje na pola metra od auta da bi zakljucao a periferija je jos ok.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

U pitanju je valjda Meta alarm. Uspeli su da reše sa postavljanjem duple antene koje su produžene duž karoserije. Problme je takođe i što ih ljudi stavlje tako da loše pa budu iznutra izolovane.
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

Problme je takođe i što ih ljudi stavlje tako da loše pa budu iznutra izolovane.
        a?

btw, meta alarm se kaci na K liniju i njime auto upravlja. ne verujem da je taj u pitanju.

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Pazi, znam da i taj ima problem, a kod drugih je to valjda sa izolovanim signalom. Na ženinom Passatu CC radi Meta kao sat i to na 100m bez problema.
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Nenad in
            CBC Početnik
            • 03.06.2010
            • 2
            • Beograd

Hvala puno na odgovorima,ali ja sam bukvalno ocajan,jer sam malopre skoro 20 minuta pokusavao da otkljucam svoj auto kod Jugoslavije,mislim obijam rodjeni auto svaki drugi put !
            Ok hajde da napravimo kratak rezime,predlozite mi neki provereni servis ,da odem i da zatvorimo ovu temu !!!
            Hvala i pozdrav svima !

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

nema tu pomoci osim kao sto rekoh da "pojacas" antenu. to ti moze uraditi bilo koji servis koji ugradjuje alarme a najbolje je da odes kod tog sto ti je ugradio isti.

Comment

Working...
              X