pozdrav kolegama imam jednu askonu na popravku 1.8 puni ajnspric ovako se desava upali radi normalno vozis samo od jednom izgubi vucu i ugasi se nemoze odma da upali posle nekoliko minuta upali mijenjao sam pumpu i protokomer dali je neko imao ovakav kvar od kolega zmolio bi ga za pomoc
askona se gasi
Collapse
X
-
-
Re: askona se gasi
ima struje i vergla sasvim dobro ali nece odma da upali posle nekoliko minuta upali juce sam i bombinu mijenjao i komunitator ali se isto desava ostalo je jos razvodnik paljenja da probam da nije do njega kada se ugrije da nece
Comment
-
-
DA je razvodnik onda ne bi imao struje.Mogu li da se ocitaju neki kodovi?
Comment
-
-
Originally posted by chobo13ako je to motor sa 4 dizne,onda imas senzor na radilici,moze on da zeza,simptomi ukazuju na njega!
Comment
-
-
Originally posted by toni77rudic-i da je razvodnik otisao imao bi struje jer on vergla i kad se to ugasi
I ja sam imao problem na mom kadetu da se tako ugasio.Nije imao varnicu.Posle sat vremena,normalno upalio.Presao 30-ak km i opet se ugasio da bi opet upalio kad se ohladio.
Posle se desavalo da nema snage,trza ,trokira...
Promenio sam razvodnik i resio problem.MIslim da su bili otisli oni namotaji(kod nekih hall-ov davac).
Comment
-
Comment