Dobro dosao na forum . Najpre bi trebao da proveris stanje akumulatora u svakom slucaju skocis do elektricara ili na dijagnostiku i sve ce biti reseno.
Dobro dosao na forum . Najpre bi trebao da proveris stanje akumulatora u svakom slucaju skocis do elektricara ili na dijagnostiku i sve ce biti reseno.
jesam druze kaze da puni odlicno ali u tom trenutku mu nije upalio batery charge fault
Kupi novi akumulator.Pre neki dan je i meni to izaslo na bordu,otisao na dijagnostiku,altenator puni odlicno tako da je to bilo do akumulatora koji je pri kraju.Da je otisao altenator,odavno ne bi mogao da upalis auto.Pozz
nemoguce da je akumulator opet menjan je septembra prosle god i to sam ga kupio u ovlascenom servisu u Jagodini cini m9i se da me je kostao oko 11000din kao original renoov sada nemam pojma nisam vise pametan na dijagnostici ne javlja nista
lepo kaze covek proveri remenicu i vidi dal je kais dobro pritegnut nije lose pre svega da proveris kontaktne kleme mozda i nisu ciste kako se spolja cini skini ih pa ih dobro osmirglaj eventualno moze i neka veza na kablu da bude labava
Comment