You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
mislim da ti pase i od b5 pasata,samo da se upakuje u tvoje deklo.ako ti je rotor ostao citav,imam sve ostalo za valea od 120A!stator,diodna ploca regler!a ako kupujes komplet,kupi strogo boshov,bolji je od tog valea dosta!misko ce ti naci 99% sutra!
mislim da ti pase i od b5 pasata,samo da se upakuje u tvoje deklo.ako ti je rotor ostao citav,imam sve ostalo za valea od 120A!stator,diodna ploca regler!a ako kupujes komplet,kupi strogo boshov,bolji je od tog valea dosta!misko ce ti naci 99% sutra!
Ne čitaš šta sam napisao
jeste paše od Passata B5 1.8T i eto još malo informacija.paše i od Škode Suprerb 2.0
Alternator je izgoreo da ne moža ni štafovi da se ikoriste.
dobro sam prošao jer je mogao i auto da mi se zapali
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Imam ja superb 2.0 komplet u delovima, ne secam se da sam prodao alternator-imam ga 99%.
Zovi me posle 11 ujutru ako sene snadjes ili ako misko nema.
Broj na PP
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Izgoreo sam ja Chubbs još kada se to desilo.
vidiš da zlo ne ide samo.
crkao služdeni auto CBC-a tj nespsoban za vožnju (nije Alfa) ,a i otkazan Vrbas.
Audi ima crveno T
ajde da vam ponovim karakteristike koje su dostupne
od ovih brojeva i podataka se ne sme odstumati ni jedan broj ili slovo
Kada je u pitanju alternator Valeo za Audi A4 1.8 Turbo 99-01 i A6 1.8 turbo 98-05 brojevi su G 12B 010 i original broj 06B 90 016E
kada je BOSCH u pitanju za Audi broj je 0986 044 320
Ima i kod Passata B5 1.8 turbo od 97-05.god BOSCH je 0124 515 058 ili original broj 038 903 018F
Audi ima crveno T
zbog cega su ti bitni brojevi moze da bude isti ali sa drugim brojevima samo je bitno da je od 120 ampera i da se pogadaju usice jer sam menjao dosta ti alternatora zato kazem
Comment