imam problem sa alfom 146 2000god u pitanju je 1.6TS sto mislim da i nije presudno. Nakon nekog stajanja auto je startovan sa akumulatorom koji je tog dana montiran radi probe bez problema.Sledeceg dana montiran je drugi akumulator koji je bio slab i nakon pokusaja startovanja nije mogao ni da zavrti motor zamenjen je odmah drugim akumulatorom i nakon toga auto ne prepoznaje kljuc ne gasi zutu lampu sa natpisom kod i lampicu brizgaljke.imam rezervni kljuc sa drugim daljincem za alarm i servisni kljuc sa karticom sa startovanje u posebnim uslovima, ukoliko neko ima savet pomozite HVALA unapred
problem sa kod kljucem alfa 146 1.6ts
Collapse
X
-
Re: problem sa kod kljucem alfa 146 1.6ts
Skini akumulator, napuni ga ili nabavi drugi dobar i vrati ga na auto nakon 24 h, ali kljuc obavezno neka bude izvadjen iz kontakt brave.
To je redovna pojava kod 145/145 sa ts motorima i desilo mi se x puta.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
-
-
probao brale ja i drugi akumulator i ni da pisne samo vergla
lampicu za code ne gasi dali bi drugi kljuc koji je uz auto dosao kao zezervni uspeo da startuje plasim se da i njega ne obrise sta onda? Verovatno mora nov kljuc ako i njega ne prepozna[/youtube]
Comment
-
-
Pa predpostavljam da taj servis ima Laptop sa kabelom i softwerom za diagnostiku pa moze da dodje do tebe, u najgorem slucaju je mozda problem imobilajzer, probaj sa tim servisnim kljucem kako ga zoves da startujes auto.
Mada moj ti je savet prvo diagnostika, trebalo bi da izbaci gresku i onda ces znati sta pravi problem.I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
hvala puno na savetima ja sam uspeo da resim problem i bez dijagnostike kontakti na releima ispred akumulatora su pravili problem pozeleneli su morao sam da izmenjam neke od zica sada je sve OK hvala jos jednom u svakom slucaju
[/youtube]
Comment
-
Comment