problem sa intervalom brisaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problem sa intervalom brisaca

Pozdrav svima naime imam problem sa brisacima na nissan cherry-ju n12 ne radi mi interval brisaca, rade mi 1 i 2 brzina ali int. nikako posto je izdvojena kutijica sa tim intervalnim relejem ili vec cime i nalazi se pored motora brisaca mislio sam da nije ona medjutim unutra se cuje kada odradi relej onaj zvuk "tak" a na kontaktima na zupcaniku ona dva bakarna pipka dobija na jednom konstantnih 12v a na drugom dobija isprekidanih 12 v kako se ukljuci relej odnosno iskljuci, cak i na rucici brisaca ima kao potenciometar koji odredjuje duzinu intervala i on odraduje posao jer se okretanjem njega zvuku iz releja se poveceva int ili smanjuje . znaci samo motor nece da odreaguje. Da li neko ima ideju sta bi mogao da bude kvar jer po slaboj kisi stalno kretenaje brisaca iritira jer struzu po staklu pa moram da non stop iskljucujem na rucici .

HVALA I VELIKI POZDRAV SVIMA
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: problem sa intervalom brisaca

cetkica na motoru

Comment

Re: problem sa intervalom brisaca

JAPAN X proverio sam danas cetkice sve su ok i sve tri izlaze po pola centimetra iz kucista i dodiruju kolektor ima li neki drugi razlog posto sam siguran da nisu cetkice

Comment

Working...
      X