Kod ključ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Kod ključ

Za Megana II vec duze vreme nema kartica, samo za Lagunu. Cena je inace ista kao u Renou stim sto ne mora da se ceka 7 dana. Kome se zuri moze da uradi u Bulevaru 144 ili Ristic u zemunu, mozda oni imaju...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Transferujoda
      CBC Početnik
      • 11.10.2009
      • 4
      • Beograd

Da li je tačno da samo određeni broj ključeva, npr. 5( upitanju je Opel Vectar B 2001.) može da se kodira na foru ubacivanja u bravu i zaključavanja/otključavanja, a kada se ispuca taj broj više nije moguće ni jedan novi ključ prijaviti na sistem.

Dakle, ako se ključ menjao više puta, do određenog broja, iza toga nije više moguće praviti nove ključeve za isti auto?

Trač, ili istina, što bi rekao Timofejev.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

svaki auto ima odredjeni broj kljuceva koji moze da se koristi u istom trenutku sto ne znaci da neke koji su upisani a ne koriste se ne mozete obrisati i dodati nove.

primera radi, dodje auto od preko sa jednim kljucem. u sistem su upisana 3. obrisete dva i dodate nova dva. sada ta dva stara vise nece moci da pale auto a nova dva zajedno sa postojecim hoce.

ovo sa bravom nisam bas najbolje razumeo ali samo prijavljivanje kljuca je malo kompleksnija radnja od toga i razlikuje se zavisno od modela do modela.

Comment

• gojkovs
          CBC Početnik
          • 02.03.2011
          • 2
          • vs

Ti davanjem kontakta i stiskanjem tastera samo sinhronizujes daljinsku komandu koja je prestala sa radom skidanjem baterije a ne programiras kljuc. Svaki auto ima ogranicen broj kluceva koji mogu biti programirani od jednom.

Comment

• acatramvaj
            CBC Član
            • 07.07.2009
            • 83
            • Cuprija

Hteo bih da uradim immo kill na automobilu Audi A4 1.9TDI. Majstor iz mog kraja mi rece da je cena tog rada 70e ili 100e u zavisnosti od tipa ECU. E sad mene interesuje da li me zeza sa ove dve cene ili je to mora tako, i da li je to inace cena tog rada!
            Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

cena rada zavisi od majstora do majstora tako da na tvoje pitanje neces dobiti odgovor kakav ocekujes. neko to radi za 50e, neko za 70 neko za 100 a neko bi ti mozda uradio i za DZ.

drugo, ne bih ti savetovao da to radis jer mozes lako da ostanes bez auta a ako vec hoces to da uradis a ne daju ti se novci postoji i selfmade varijanta. izvadi chip iz kljuca i zalepi ga za antenu na kontakt bravi.

Comment

• MasterChief
                CBC Član
                • 16.03.2010
                • 64
                • Šabac
                • VW Golf mk5 1.9 TDI

Da li je moguće promeniti kod sa već postojećim ključem i šperom, znači da ne menjam ništa, samo da da se promeni kod? Pitam zato što sam dobio samo jedan ključ uz auto, pa ako neko ima drugi da ne bi mogao da se zeza sa istim.
                Das Auto.

Comment

• gojkovs
                  CBC Početnik
                  • 02.03.2011
                  • 2
                  • vs

Svi stari klucevi mogu da se izbrisu iz memorije auta i da se programiraju samo postojeci koje imas.

Comment

• acatramvaj
                    CBC Član
                    • 07.07.2009
                    • 83
                    • Cuprija

Meni jedan majstor trazi 70 ili 100 u zavisnosti od tipa ECU. To me interesuje da li je ok?
                    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Brate, ja napisah srpski. Da li je tebi ta cena ok to samo ti znas. Procitaj jos jednom moj predhodni post !

Comment

• MasterChief
                        CBC Član
                        • 16.03.2010
                        • 64
                        • Šabac
                        • VW Golf mk5 1.9 TDI

Ok to me je interesovalo, a da li isto pravilo važi i za daljinsko otključavanje, i koja je otprilike cena ovakvog zahvata?
                        Das Auto.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

da, vazi i za daljinsko otkljucavanje a cena opet zavisi od majstora do majstora. posetite kljucara u vasem gradu i reci ce vam cenu.

Comment

• Transferujoda
                            CBC Početnik
                            • 11.10.2009
                            • 4
                            • Beograd

Hvala na pojašnjenju.
                            Ako jedan ključ radi normalno, a drugi (nov po izgledu) pali, ali ne radi daljinsko za centralnu bravu iako je baterija Ok, da li je problem puna memorija, ili je problem u samom ključu.

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Ako taj kljuc pali auto trebalo bi i da otkljucava. Problem je u plip-u(daljincu). Mozda je izgubio komunikaciju zbog ne koriscenja i u tom slucaju treba da se prijavi na centralu a mozda je i kvar u pitanju, oksidacija na ploci i tome slicno.

Za audi zavisno od godine proizvodnje i tipa fabricke zastite, plip se prijavljuje uz pomoc dijagnostickog uredjaj ili na vozacevim vratima.Takodje 7 kljuca mogu biti prijavljena u isto vreme i 5 plipa.

Za Opel, udejs u auto, zatvoris vrata, das kontakt i drzis taster za otkljucavanje sve dok se auto sam ne zakljuca i odkljuca. Ako nece znaci da je problem u daljincu. Kako znas da je baterija ok ?

Comment

• cobeee
                                CBC Početnik
                                • 08.06.2011
                                • 5
                                • Nis

Ljudi imam jedan problem!Kupio sam lagunu II 1.6 kljuc je uzas mogu auto da upalim ali oni dugmici za centralnu bravu prosto da ne postoje skroz unisteni!Interesuje me sta da radim?posto ne znam ni gde da kupim kljuc ni cenu ni kako ide to kodiranje ni da li cu moci da zakljucam i otvorim automobil tim kljucem?Ae te ljudi pomagajte!!!I ne bi bilo lose ako zna neko gde se radi najeftinije prebacivanje volana sa desne na levu!

Comment

Working...
                                X