Interesuje me da li je obavezno uzrocnik neispravan anlaser ako auto nekada usporenije i duze (2-3 s) vergla (kao da je akumulator prazan), a nekada normalno vergla i upali u sekundi? Ovo se desava nebitno od toga da li je auto hladan ili vruc. Akumulator je proveren i ima potreban napon i kada je auto ugasen i kada radi. Ne pali nikakve lampice na tabli.
Anlaser - Pezo 206, 1.1 ?
Collapse
X
-
Re: Anlaser - Pezo 206, 1.1 ?
Akumulator se za ovakav slučaj drugačije proverava, napon punjenja i napon neopterećenog akumulatora nisu garant da može da da potrebnu maximalnu struju. I veliki zazor u ležajevima anlasera može praviti takve probleme, i još štošta, sigurnog odgovora preko interneta bez nekih dodatnih provera nema. Većina autoelektričara će ti rešiti problem brzo i ne tako skupo. Btw, a podaci o godištu i
snazi motora ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Re: Anlaser - Pezo 206, 1.1 ?
Ipak je bio akumulator u pitanju. Spremao sam se ici kod majstora za anlaser kad ovih se dana zahladilo i on ujutru napolju nece da upali. Probam drugi akumulator i pali uvek kao mina. Tako da kupujem jedan 52 Ah 470A.Da se ja pitam, ja bih proter'o autobus ovuda, nije to tako lose kao sto izgleda.
Comment
-
Comment