Sony CDX-F7500 ne reaguje na komande

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kamango
    CBC Senator
    • 31.05.2009
    • 205
    • KS-BG

Sony CDX-F7500 ne reaguje na komande

Dakle imam ovaj player iz naslova i sinoc je iznenada prestao da reauguje na komande. Plejer ima skidajucu prednju plocicu. Plocica svetli kada se da kontakt, radi sat i vidi se screen saver slika. Medjutim nijedno dugme na plocici ne radi sem OFF dugmeta. Probao sam daljinskim ali i na njega ne reaguje. IR senzor je na plocici, tako da sam posumnjao na plocicu. Skinem je ja i razmontiram i imam sta da vidi, korozija oko nekih vodova na stampanoj ploci. Poskidam sve to i ocistim. I uspem da upalim plejer preko daljinca ali se ubrzo za%$8em i ugasim ga. Od tad po starom, ne reaguje.

Inace plejer se automatski pali kada ubacim disk i pusta muziku, ali nikako ne mogu da manipulisem plejerom, ne radi nijedno dugme. STa li moze da bude? Vredi li da se popravlja ili da listam oglase?

Hvala
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Re: Sony CDX-F7500 ne reaguje na komande

Najverovatnije ti je ostecen procesor u plocici,tako da tu pomoci nema,eventualno [probaj da potrazis drugu plocicu na bubanj potoku subotom...Ili jednostavno drugi radi,ja ti preporucujem pionira.

Comment

• kamango
      CBC Senator
      • 31.05.2009
      • 205
      • KS-BG

Re: Sony CDX-F7500 ne reaguje na komande

Povremeno proradi sa daljincem ali atosiljao sam se plejera. Ionako sam planirao da se upgrade-ujem, tako da ce igrom slucaja u kola upasti LG. Najpovoljniji plejer sa bluetoothom i usbom koji sam ja nasao.

Pozdrav i hvala na odgovoru, moze lock

Comment

Working...
      X