moze li neko da mi objasni sta su i kako rade,meni se auto gasi u duzoj voznji na velikim obrtajima,sve je eliminisano sem oni nego ne znam koji je verovatnije pa da ga zamenim,u pitanju je suzuki ignis 2003,dohc
senzor bregaste ili radilice?!
Collapse
X
-
Re: senzor bregaste ili radilice?!
mozda si u pravu druze ali to je pretpostavka servisa(ovlascenog) koji bi prvo da zameni senzor bregaste pa ako nije onda senzor radilice uz izgovor da i ako oba zamenim nije lose jer su oni potrosni pa ne bi bilo lose da se zamene!?Inace servisi za suzukije su ocajni i skoro ih nema,a uz to i deru kao mene sad,nista ne rade placam bezveze dijagnostiku ciscenja itd,i sad je ostalo samo to a ja ne bih ni bespotrebne troskove,ni menjnje originalnih japanskih delova nekim kopijama ni za sta
Comment
-
-
Nadki neko obd citac gresaka sa memorijom provozaj auto dok je zakacen i iscitaj zadnju gresku kad se ugasi , moze da pomogne nije sigurno sto posto ali moze da bude inace meni lici na senzor radiliceJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Majstor se razlikuje od šegrta po tome što ume da dijagnostikuje-pronađe kvar. Menjaj taj servis pod hitno.
Civi ti je uprošteno opisao postupak pronalaženja kvara.
Ako su ti senzori potrošni materijal onda promeni auto. I marku auta.
Comment
-
Comment