LoJack Security Sistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • baraba
    CBC Član
    • 01.12.2008
    • 32
    • Planet Earth
    • 4WD 5.7L V8

LoJack Security Sistem

Razmishljam da ugradim LoJack Security Sistem u auto pa me interesuje da li neko ima iskustva u vezi istog od ljudi koji su stacionirani u zapadno evropskim zemljama.
    Koliko vidim LoJack pokriva severnu i juzhnu ameriku i uglavnom sve zapadno evropske zemlje. Srbija nije pokrivena.
    S obzirom da sam ja u US i povremeno dolazim u Evropu meni se LoJack chini kao dobro reshenje.
    Princip rada LoJack-a je da vam ugrade tranrisiver na skriveno mesto u kolima, plus dobijate dva mala priveska koja morate da imate sa sobom kad startujete kola. Svaki LoJack ima kod je vezan sa vashim VIN brojem kola. Ako taj privezak nije u kolima posle 5 minuta se LoJack aktivira i shalje poruku vama na mobilni, fiksi i na email da se auto krece bez vasheg znanja. Ako ne odgovorite posle 15 minuta LoJack automatski obaveshtava policiju koja ima patrole (kola i helikopteri) sa LoJack tracking kompjuterima koji lociraju i zaustavljaju auto. Po VIN kodu policija automatski zna vlasnika i sve podatke o automobilu.
    Cena LoJack-a sa ugradnjom jee oko 1000$ shto i nije tako strashno s obzirom da tvrde da je pronalazhenje auta 99% u roku od 2 sata.

Interesuje me da li neko ima iskustva sa tim sistemom? Hvala unapred
    There are no desperate situations, there are only desperate people.
Working...
X