Audi B4 2.3 problem sa strujom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rustik-etno
    CBC Član
    • 09.03.2010
    • 30
    • Obrenovac

Audi B4 2.3 problem sa strujom

Pozdrav!

Problem se prvi put pojavio prosle god,od skoro sve cesce i cesce a od jutros auto nece ni da cuje da uapli! Kombinacija benzin,gas.
    Desava se to da ponekad dok verglam pocne da mi blinka crvena lampica na crekidacu za plin. U tom trenutku nema sanse da upali ni na plin ni na benzin,jednostavno nema struje kod bobine.Nekad blinka nekad ckilje sve lampice a opet je nekad naocigled sve u redu ali nece da upali.
    Ostavim ga jedno 5-10min nekad i duze i posle upali normalno. Proveravan pritisak ok,promenjeni filteri,svecice ali to sve nema veze kad on jednostavno nema struje.
    Jel imao neko neki slican problem?
  • rustik-etno
    CBC Član
    • 09.03.2010
    • 30
    • Obrenovac

Re: Audi B4 2.3 problem sa strujom

Ali to je samo jedan od gomile problema....
    Naime otisao sam u servis da mi ljudi prociste dizne jer je dosta gutao knedlu i trzao na benzinu takodje promenjen i filter benzina i vazduha. Medjutim,tragedija! Tek sad nista ne valja,upali nekako ali radi kao na 2 eventualno 3 klipa,ceo motor se ljulja i bruji.
    Vajni majstor koji je to sve radio hvata se za glavu i samo vice ne valja ka glava ali kako je pre ciscenja isao kad sad ne ide nikako? Pre ciscenja je trzao malo u pocetku ali kad prokine ide lepo i vuce normalno.

Cudna stvar je u tome sto dok motor radi on odvrce jedan po jedan izlaz iz k glave ali skoro da nema nikakvog pritiska,benzin slabo izlazi sem na samo jednoj koja ima ludacki pritisak.
    Primetili smo i da kad se raskaci cek koji dolazi do jbm. li ga sta je one male crne kutijice sa nekom elektronikom a u sklopu ka glave nista se ne desava a po majstoru bi trebalo da se ugasi aiko u dzeku ima struje.
    Pomagajte ako je neko imao slican problem izludeh nacisto! Umesto da radi bolje radi 3x losije. Zaboravih da napomenem i da je pritisak od pumpe negde oko 6.

Comment

Working...
    X