BMW E39 Prazni Bateriju U Daljincu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max_power
    CBC Član
    • 20.12.2006
    • 99
    • vrnjacka banja
    • bmw

BMW E39 Prazni Bateriju U Daljincu

E39 525tds '98 problem je u tome sto baterija u kljucu traje maximalno 5 dana, vec nakon 3 dana moram prici skroz autu da bi se otkljucao, 4 dana otvara samo gepek petog je mrtva, probao sam sve moguce baterije, isto se ponasa, probao sam da ga ne koristim, u tom slucaju traje nedelju dana i opet je mrtva, sve sam otvorio, nemam ideju gde moze da vuce struju, sve je uredno nema vlage sve je ok. Rezervni kljuc je raskodiran i auto nece da prihvata njegove komande, uradio sam onu foru sa kodiranjem na desetine puta i samo sa ovim kljucem ne prolazi ta fora , a ispravan je. Ako je neko imao slicno iskustvo znacilo bi mi puno. Pozdrav!
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Re: BMW E39 Prazni Bateriju U Daljincu

Ja bih rekao da je problem u ne odgovarajucoj bateriji....Koliko je meni poznato baterija na daljincu kod Bmw-a je punjiva....I puni se svaki put kad je kljuc u kontakt bravi....Ja svoje baterije nisam nikad menjao....sluze i dan danas.Probaj da preko BMW OEM pronadjes koja je oznaka punjive baterije pa da takvu trazis.

Comment

• zmedak5
      CBC Član
      • 16.06.2010
      • 35
      • hrvatska

ma kakvi u njega je starija godina, nisu vam isti ključevi. U njega je stariji ključ i ima izmjenjivu bateriju, Nadji negdi na buvljaku ili otpadu takav ključ i pribaci elektroniku.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ne menja se baterija vec ceo kljuc... hebi ga... BMW...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• max_power
          CBC Član
          • 20.12.2006
          • 99
          • vrnjacka banja
          • bmw

Izvadio sam elektroniku iz kljuca, evo je bas pored mene na stolu vec 15ak dana, sada koristim bukvalno samo kljuc, bez alarma i daljinskog zakljucavanja, i tako izvadjena ona vuce struju, znaci poskidao sam joj grafite sa tastera ostala je samo baterija i stampana ploca. Stavio sam novu VARTA bateriju, kada je bila nova davala mi je 3.05 V nakon tri dana 2.65....i tako dalje dok ne padne na 1.00V nakod nedelju dana, pri tom mi stoji u sobi samo elektronika bez kljuca, probao sam sa raznim proizvodjacima baterije, prica je manje vise ista.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Jel kljuc sa velikom glavom i tri tastera ili je kornjaca u pitanju sa takodje tri tastera i kolor znackom u sredini? Ako je stari tip baterija se ne puni vec je izmenjiva a ako je takozvana kornjaca u pitanju onda se puni dok je u bravi. Sudeci po tome sto kazes da si ga rasklopio bice da je stari tip u pitanju (koriscen do 09/99) jer da si rasklopio kornjacu ne bi mogao da je sastavis bez da ga lepis a i postoji velika verovatnoca da slomis antenu prilikom otvaranja i onda nema vise punjenja dok je u bravi. Kako god, ti ocito imas problem sa elektronikom i jedino resenje je opet novi kljuc jer polovan tj kljuc koji je bio prijavljen an nekom autu ne mozes prijaviti na svoj a samo elektronika ne moze da se kupi zasebno. Nov blanko kljuc u delti je 120e+pdv stim sto na sve to imas + narezivanje i kodiranje. Postoji i jeftinija varijanta ako te interesuje javi se na PP.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
            X