Pozdrav svima
Moje druzenje sa alfom 156 1.8ts koju kupih letos je krenulo malo nizbrdo
Prvo se pojavio "motor control system failure, check your engine" error, zapisti kad upalim kola i ostane da stoji znak na board monitoru. Tad sam prestao da vozim na gas(dok ga ne popravim) posto se na benzinu ta greska nije pojavljivala i mislio sam da je do gasa(tj tako su mi u servisu posle dijagnostike rekli, kao ne znaju ni oni misle da je do gasa). Onda su pocele da crkavaju sijalice redom, od zadnjih tablica, pa desni far, pa levi far, pa kontrolna sijalica za klimu(?!?!) ono dali radi klima il ne. Onda je pocela da se pali lampica za airbag(?!?) na kontrolnoj tabli tako usred voznje se upali, bude jedno vreme i skloni se. Onda se pre par dana kad je bilo bas bas hladno na benzinu! pojavi opet ona "motor control..." greska i to na skroz drugaciji nacin, krene da pisti usred voznje i trepce i pisti jedno desetak puta i nestane je
To sam pripisao hladnoci(morao nekako da se utesim). I evo danas opet to. Znaci da bas i nije do gasa
Citajuci na netu naidjem na tekst gde se liku ista ta greska pojavljivala i nakon sto su mu majstori popravili pola auta, ispostavi se da je problem bio u akumulatoru. E sad, sta mislite da li su mozda ovi moji kvarovi sa elektronikom svi povezani i jel moguce da je to do akumulatora? Kako da proverim jel mi dotrajao?
Hvala puno unapred, ono ocajan sam odem u servis nemaju pojma niti imaju volje da se bakcu, otprilike morao bih da im ostavim auto mesec dana da ga cackaju povremeno da provale sta je, a ne mogu bez auta svaki dan ga koristim
Moje druzenje sa alfom 156 1.8ts koju kupih letos je krenulo malo nizbrdo

Hvala puno unapred, ono ocajan sam odem u servis nemaju pojma niti imaju volje da se bakcu, otprilike morao bih da im ostavim auto mesec dana da ga cackaju povremeno da provale sta je, a ne mogu bez auta svaki dan ga koristim

Comment