Zamena farova na avensisu 2004.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shiki77
    CBC Početnik
    • 15.01.2009
    • 6

Zamena farova na avensisu 2004.

Molio bih vise upucene clanove da mi kazu da li postoji bilo kakva prepreka za ugradnju xenon farova umesto obicnih na avensisu 2004. god. na kojem su fabricki ugradjeni obicni farovi? Takodje ukoliko je potrebno nesto od dodatnih delova ili radova da me upute, sta je to i koliko to sve otprilike kosta? Naravno ugradio bih originalne toyota farove.
    Hvala svima unapred
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: Zamena farova na avensisu 2004.

originalni toyota farovi imaju na sebi ugradjen balast tako da bi morao da kupujes sve zajedno sto je cifra od 250 evra po komadu u najjeftinijoj varijanti

druga prepreka ti je automatska nivelacija i prskalice za farove, prskalice verujem da imas ali automatsku nivelaciju cisto sumnjam.. za senzore za nivelaciju i ostala zicenja ne razmisljaj bez 600 evra

Comment

• shiki77
      CBC Početnik
      • 15.01.2009
      • 6

Citava ideja je krenula jer je poceo da me zeza moj levi far cija zamena je takodje oko 300 evropskih (u toyoti). Do xenona mogu doci "na recku-rate" tako da sami farovi nisu problem ali koliko ta automatska nivelacija i te zice samostalno mogu da kostaju? I da li uopste da se zezam s tim (obzirom da bi mi sve ugradjivao elektricar iz kraja) ili da kupim obican far i da teram dalje? Btw nemam prskalice, ali mi ljudi kazu da nisu neophodni...

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

ne bi prosao tehnicki pregled regularno bez prskalica i automatske nivelacije jer je to potrebno uz ksenone po zakonu

raspitaj se u toyoti koliko kostaju ksenoni sa ugradnjom

Comment

Working...
        X