Zaglavio zadnji brisac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pantelijaostojic
    CBC Član
    • 13.11.2009
    • 74
    • Beograd

Zaglavio zadnji brisac

Neka moderatori premeste temu ako je nisam dobro smestio Kao sto naslov kaze zaglavio mi se zadnji brisac na corsi c. Skinuo sam onu plastiku sa unutrasnje strane poklopca od gepeka ali onaj motorcic koji pokrece brisac ne mogu da pomerim.. Da napomene da kada ukljucim brisac cuje se kako radi ali se ne pomera.. e sada da ja tu ne bi nista petljao jel moze neki savet kod kog maistora da oteram da mi sredi to, jel kod nekog elektricara ili nekog drugog maistora. Svaki savet mi je dobrodosao jer mi je brisac po ovom vremenu neophodan. Unapred hvala
  • Danijel65
    CBC Član
    • 06.11.2010
    • 43
    • Beograd

Re: Zaglavio zadnji brisac

Ja mislim kako si opisao da je njemu zupcanik stradao jer ako se cuje a neokrece osovinu to je kvar i pitaj neke opelove radnje dali imaju posebno zupcanuk ako nemaju negine ti nov ili ako nadjes polovan

Comment

• miskovolvo
      CBC Veteran
      • 22.02.2010
      • 171
      • Aleksinac

Ukocila ti se osovinica koja pokrece motoric,odi kod nekog elektricara da to pazljivo rasturi,ocisti i podmaze,klasican kvar kod svih auta,ukoci se od vode i nekoriscenja

Comment

• pantelijaostojic
        CBC Član
        • 13.11.2009
        • 74
        • Beograd

ok. ljudi hvala na odgovorima

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

i to kad sredis,obavezno ukljucuj brisac povremeno,bez obzira dal je kisa ili ne.tako ces ga duze sacuvati!

Comment

• pantelijaostojic
            CBC Član
            • 13.11.2009
            • 74
            • Beograd

Danas sam bio kod maistora i kaze mi da treba da se menja ceo motorcic sad nasao sam jednog coveka koji moze sve da mi sredi,znaci nov motorcic i zamena za 30e. Inace su ti motori skupi ne znam zasto, oko 100e.. Ja palim brisac redovno ovo se desilo kad je bio onaj minus a letnja tecnost za stakla koja je zamrzla, i brisac je odradio posao na suvo i stao U svakom slucaju bitno da nije nesto krupnije u kvaru ovo je glupost koja ume da nervira

Comment

Working...
            X