u pitanju je lancia thema tds.umesto starih farova stavio sam od novog tipa koji za razliku od starih ima osim H4 sijalice i dodatnu H3 za duga svetla koje sad ne radi jer nemam izveden dzek za prikljucak pa me interesuje kako mogu sa kabla koji ide na dugo svetlo H4 povezat i H3,a da ne dodje do pregrejavanja.Hvala unapred
farovi
Collapse
X
-
Re: farovi
ako u faru imas h4 sijalicu, ona ti sluzi za dugo svetlo. dodatna h3 je maglenka.
Comment
-
-
u faru za lanciu themu novi tip ima sa strane poziciono svetlo u sredini sijalica H4 srednje i dugo i pored prema sredini mesto za sijalicu H3 55wkoje ne moze barem Ja mislim da bude maglenka vec samo dugo svetlo.ako ima neko shemu kako to da povezen neka se javi.Na drugom autu fiat ritmo imam 4 fara,u spoljnim farivima su sijalice H4 a u unutrasnjim H7 i jako dobro svetli
Comment
-
-
za GTX-a.Mozda me nisi razumeo.Thema ima u jednom faru posebno poziciono svetlo pa u drugom delu sijalica h4 za dugo i srednje a u trecem delu sijalica h3 koja je valjda dopuna dugom svetlu.e za tu sijalicu nema izvedena instalacija pa sam mislio kad ukljucim dugo svetlo da se i h3 sijalica pali kao sto imam na fiat ritmu
Comment
-
-
Razumeo sam ja tebe.To je bio samo moj predlog posto imas veliku prednost u odnosu na vecinu nas ostalih,a to je fabricko mesto u faru za drugu (odnosno trecu) sijalicu.Samim tim,panduri se ne bi sa tobom prepucavali oko toga da li je u pitanju budzevina ili ne.Produzio bi vek H4 sijalicama i smanjio potrosnju struje (goriva) jer sa dnevnim svetlima ne treba da rade i zadnja tj pozicija.Duga svetla svakako vec imas.
Comment
-
-
Radice na 6V zbog redne veze.Sto se tice smera,i dugo svetlo bije u "nezgodnom" pravcu pa je opet,uz snizen napon,fabricki odradjeno kao dnevno.Koliko se secam,pisano je i na forumu o tome (mislim da je u pitanju Audi/VW).
Comment
-
-
Ti si pomesao bateriju(akumulator) sa celijama i sijalice sa vlaknimai napon se uvek vezivanjem moze samo povecavati nikako smanjivati.......rednim vezivanjem ce dobiti vecu AMPERAZU na tom strujnom kolu i jos jedan problem sa osiguracima,instalacijom,prekidacima itd.......
Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment