Programiranje alarma Enforcer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nezki
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2007
    • 409
    • Beograd

Programiranje alarma Enforcer

Na autu imam alarm neki enforcer ovako izgleda daljinski http://www.limundo.com/originalslika-33833.jpg

Kakva je situacija sada:

Radi samo dugme 1 tj. i otkljucava i zakljucava se na isto dugme. Taster 2 nema nikakvu funckciju.
    Ponekad brljavi tj. trebao bi svaki put kada zakljucam se oglasi, ali cesto se desava da se ne oglasi tj. samo zasvetli sva 4 pa me smara da svaki put proveravam da li je zakljucao.

Ono sto mene interesuje je:

1. Da li moze da se programira 2 dugme. Npr. da na prvo otkljucava, a na drugo da zakljucava?
    2. Smara me sto svaki put kad dam kontakt on zakljuca, pa kad upalim auto on opet otkljuca zakljuca. Jel moze to da se ugasi?
    3. Gde bih mogao da nadjem manual?
    4. Gde bih mogao da odem da mi to srede?
    Opel Corsa C by Nezki
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Programiranje alarma Enforcer

Taster 2 pa 1 je tiho uključivanje isključivanje, za sve ostalo za vikend, mislim da ima još upustava zaostalih, "podešava" se sečenjem i spajanjem onih malih žica.

Osetljivost na udar nameštaš sa ta dva potenciometra na beloj kutijici.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Nemoj me držati za reč, u subotu ću naći uputstvo, ovo je po sećanju poslao kolega...

presecanjem neke...

purple = switch sensing only
      Orange = passive protection
      blue = no ign autolock
      green = lock \ unlock 3.5 sec
      yellow = no chirp
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• Nezki
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2007
        • 409
        • Beograd

kul cekam vikend onda

nego jel to uputstvo generalno za Enforcer alarme, posto ne znam kako da proverim koji je moj alarm, jedino imam privezak na kome pise ENFORCER
        Opel Corsa C by Nezki

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Nije generalno novi modeli imaju prekidačiće, a noviji se podešavaju preko kontakt/otvori vrata/tri kruga oko kola/svirni .

Ako imaš tih 5 malih žica dole, koje se seku/spajaju da bi se podesila neka funkcija i ako ti je takav daljinski kao na slici mora biti neki od 100F 100FA... onda ono što sam napisao važi ali samo da potvrdim večeras/sutra.

Comment

Working...
          X