Citroen xsara svetlo komande

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milbor
    CBC Početnik
    • 03.02.2011
    • 1
    • Srbija

Citroen xsara svetlo komande

Imam xsaru citroen 2.0 HDI iz 2002.godine i interesuje me postupak zamene sijalice za osvetljenje dela komandne table u kabini gde su preklopnici za ventilaciju(grejanje,jacina ventilatora,itd.),tj.kako mogu doci do mesta gde se ista nalazi.Sve osigurace sam pregledao i svi su ok.Hvala unapred.
    Pozdrav.
    Sasa
  • SHNAPSI
    CBC Član
    • 01.12.2010
    • 65
    • NIS
    • CITROEN XSARA 2.0 HD

Re: Citroen xsara svetlo komande

Ako sam lepo razumeo potrebno je pristupiti delu ispod CD -a tj radija .Otvoris poklopac prostora za sitnice kod suvozaca ,imas koliko se secam dva srafa dole dva gore jedan desnio sa strane .Odsrafis krstastim srafcigerom ,ceo modul se vadi u kompletu sa vratancima .kada to izvadis iskljucujes konektor unutrasnjeg svetla ,pazi da ne pokidas zice.Onda mozes sve odloziti i tu se moze pristupiti za zamenu same sijalice pregrade za sitnice , moze se pristupiti samom CD uredjaju levo,iza sun plasticne cevi za grejanje prednje i bocno kod suvozaca a verujem da se moze pristupiti i mestu koje te zanima .Napisi sta si napravio ,ako zelis josh ospod treba odsrafiti donju pregradnu plastiku .pozz
    NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

• anisijevic
      CBC Početnik
      • 04.02.2012
      • 1
      • Raska

Odg: Citroen xsara svetlo komande

Ja sam danas zamenio sijalice za tastere klime na xsari picasso, mnogo su me nervirale sto nisu radile. Izvadio sam kasetofon, skinuo masku koja ide oko klime, kasetofona i ru;ice za menjac. Skida se veoma lako, na vrhu i sa strane ima zabice a ispod koze od rucice za menjac imaju dva srafa. posle ostaje samo da se odvije ono komandna tabla za klimu, gurne unutra, malo se iskrene i izvadi se napolje kroz otvor. Ja imam ukupno tri sijalice, dve su za ekran i jedna je za osvetljenje.

Comment

• makii01981
        CBC Početnik
        • 03.03.2012
        • 4
        • Zajecar

indikator kratkog svetla u instrument tabli xsara picasso

Pozdrav prijatelji,neradi mi sijalička za kratko svetlo na xsari picasso,pa vas molim da mi objasnite kako se menja,unaprd hvala

Comment

• gorky
          CBC Senator XXL
          • 08.06.2007
          • 860
          • Vojvodina,Kikinda

ako nisi menjao i ako nisi vican nemoj ni pocinjati jer ces se napatiti,ako bas hoces a neces da izderes ruku skines oblogu prednjeg branika,skines far i onda je lako,skines poklopac sijalice otkacis osigurac oprugu,izvadis sijalicu,stavis novu i vratis sve na svoje mesto...

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Ja bih rekao da on pita za sijalicu indikatora kratkog svetla u instrument tabli,
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• gorky
              CBC Senator XXL
              • 08.06.2007
              • 860
              • Vojvodina,Kikinda

ups, moja greska,ja procitao 'sijalicka' pa odmah zapeo...
              Last edited by gorky; 24.01.2013, 01:22.

Comment

Working...
              X