Mercedes S320 cdi 2007 god, telefon, kartica...POMOC ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cacanin
    CBC Senator XXL
    • 10.10.2005
    • 343
    • Cacak

Mercedes S320 cdi 2007 god, telefon, kartica...POMOC ?

Dakle drugari treba mi jedna pomoc... Moj dobar drugar je kupio pre neki dan Mercedes S 320 cdi 2007 godiste u autu ispod naslona za ruku postoji mesto(priprema) za telefon e sad zanima me koji telefon tu ide...?
    Jos ovo, ispod mesta gde se ubacuje CD ima prostor za karticu, malo levo, slican slot kao u laptopovima sirok nekih 5-7 cm, koja tu kartica ide ? Da li je to slot za memoriju, kartica za gledanje DVD....?

PS: Mozda nisam lepo objasnio ali stvarno ne znam bolje ! Hvala puno.

A pitao sam se gde da postavim ovo, izvinjavam se ...
  • M@rio
    CBC Veteran
    • 13.07.2007
    • 166
    • Čačak-Beograd(studiram)

Re: Mercedes S320 cdi 2007 god, telefon, kartica...POMOC ?

Za telefon ne znam koji je Mercedes stavljao, a kartica ide cela sto znaci da se ne stavlja samo ono malo parcence sto ide u telefon, al' sam objasnio http://1.bp.blogspot.com/_DRxBghv0m6Y/T ... m+card.jpg
    If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• Cacanin
      CBC Senator XXL
      • 10.10.2005
      • 343
      • Cacak

@M@rio hvala drugar ali ne mislim za tu karticu, nego i pregradi gde se stavlja cd ili dvd ispod toga ima mesto sa PSI ili koju vec... karticu koja je valjda za memoriju ili ne znam ni sam, sta tu ide? Siroka je mozda 6-7cm...

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

slika bi resila mnogo toga...
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Cvagen
          Banovan
          • 17.04.2010
          • 122
          • Beograd

Ide fabrički telefon. Nemoj da te čudi što je iščupan, ta kola se kao nenormalna prekucavaju i preprodaju za po 15-16 hiljada i opet pre prvog redovnog servisa jer košta 65000 dinara(na 15kkm), a drugi oko 100000(na 30kkm).

Druga rupa je verovatno memorijska za navigaciju(koja verovatno košta 250 eura, jer je kao MB ® ovo ono), mada me nemoj držati za reč, bilo je pre 8 meseci i svega 1500km u nekoliko dana.

Pitaj ga da li mu pri 180-190km/h lupka nešto odozdo, kao da neko čekićem malo po podu kucka. Ako kaže da, onda neka mu je bog u pomoći.

Comment

• Cvagen
            Banovan
            • 17.04.2010
            • 122
            • Beograd

EDIT:

PCMCIA slot, može svašta da se poveže na to.

Comment

• Cacanin
              CBC Senator XXL
              • 10.10.2005
              • 343
              • Cacak

Originally posted by Chubbs
              slika bi resila mnogo toga...
              Slikacu i postaviti sliku... Hvala.

Originally posted by Cvagen
              Ide fabrički telefon. Nemoj da te čudi što je iščupan, ta kola se kao nenormalna prekucavaju i preprodaju za po 15-16 hiljada i opet pre prvog redovnog servisa jer košta 65000 dinara(na 15kkm), a drugi oko 100000(na 30kkm).

Druga rupa je verovatno memorijska za navigaciju(koja verovatno košta 250 eura, jer je kao MB ® ovo ono), mada me nemoj držati za reč, bilo je pre 8 meseci i svega 1500km u nekoliko dana.

Pitaj ga da li mu pri 180-190km/h lupka nešto odozdo, kao da neko čekićem malo po podu kucka. Ako kaže da, onda neka mu je bog u pomoći.
              Druze pricas kao da je u pitanju neki krs a ne Mercedes S klase koji je presao 70.000 km i koji je u "NULU" fabrika...
              Kako moze nesto da lupka odozgo a da pri tom da to izgleda kao da lupkas po podu, nerazumem??

Da li je ovo tvoje licno iskustvo, mislim na lupkanje?

Ovaj brojcanik-ne znam kako drugacije da nazovem koji se otvara na preklop auto poseduje, medjutim kada se podigne naslon za ruke imao prostor koji kao da je za telefon, kada se skine crna plastika ima dzek slican samsung punjacu za mobilni telefon?

PS: na autu nista nije iscupano .

Na sta si mislio kada si napisao da se kola kao nenormalna prekucavaju i preprodaju za po 15-16 hiljada?

Hvala.

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

Verovatno je opisao svoje iskustvo sa takvim autom/autima. Valjda... Šta drugo?

Comment

• martinvet
                  CBC Član
                  • 11.11.2010
                  • 37
                  • Lazarevac
                  • vw jetta2 1.6 b+lpg

U naslonu za ruku ako je leziste za tel,prikljucak treba da ima 7 pinova eventualno moze biti jos 2 ali je to redje,kao i prikljucak za eksternu antenu. Ako je tako onda pasu nokie 6310i,6310,6210,6150,5110.najskuplje resenje je prvi tel.od 50 do 100eur,najeftiniji 10eur. Ne budziti nista sa zicama jer to komp nece prihvatiti.

Comment

• maliomladinac
                    CBC Senator XXL
                    • 21.11.2008
                    • 995
                    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Cvagen, nikako nisi pomogao coveku sa tvojim komentarom o prekucavanju i to....

Cacanin, lepo je Chubbs rekao, slika bi mnogo pomogla., ovo sve je nagadjanje.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                    061/665-94-23

Comment

• hammer
                      CBC Član
                      • 01.05.2009
                      • 17
                      • Veternik
                      • E46 320d

To sto kazes da je brojcanik, to je telefon, a u pregradi ispod naslona za ruku ti je prikljucak za i-pod.
                      www.autolimarijahammer.com

Comment

• zmaj_pa
                        CBC Senator
                        • 13.05.2007
                        • 232
                        • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

U pravu je hammer telefon je ono na prethodnoj slici.....znaci samo biranje brojeva koje moze da se odradi i glasom preko komandi na volanu.....Ono u pregradi je prikljucak za Ipod

Comment

• Cvagen
                          Banovan
                          • 17.04.2010
                          • 122
                          • Beograd

Da, pišem iz ličnog iskustva. Priča je bila da se na prvim serijama neki deo bliže okoline menjača otkačinjao na oko 50.000km i klaparao, jer neka plastika nije mogla da trpi neka opterećenja kao metal, posle su se valjda otvorili za dva centa i ispravili. To nije podlezalo garanciji u Srbiji, a moglo je da upropasti menjač. Timovi stručnjaka iz ovlašćenih servisa(sa podrazumevanim višegodišnjim iskustvom) su svoje poslovanje pravdali time što "kompjuter ne prijavljuje nikakve greške = sve je idealno!" Posle su neke operaterke gnjavile telefonom po pola sata da se ocenjuje usluga sa 5 do 10 zvezdica, prihvatale primedbe i sugestije, ali to nije promenilo apsolutno ništa u daljem odnosu prema bilo kojoj mušteriji i bilo kom zakonu.

Zaista se nadam da za taj auto postoji uredna servisna dokumentacija, jer nije retkost da promeni više "vlasnika" nego setova filtera, pa svaki Kurta i Murta odvoza po 10-12kkm, a onda kod tebe dođe na 50-60kkm i umesto da budeš siguran da motor može da pređe još najmanje pola miliona, ostane ti da se nadaš da ćeš ga doterati do 100kkm i prodati dalje za makar pola para koje si platio, jer ga je neko na carini licitacijom dobio za pet puta manje od tržišne cene i zna da te pare može u 3 ujutru da "vrati", te ga savršeno ne zanima da on sad tu daje neke pare za održavanje(A i to je Mercedes, neće ništa da mu fali )

O saradnji domaćih i stranih organa gonjenja u takvim i sličnim slučajevima, kao i reakcijama domaćih ovlašćenih servisa na pojavu crvenih slova na monitoru pri ukucavanju brojeva šasije ili motora, mislim da svi znaju i više nego dovoljno.

p.s. I kada klikćeš onim točkom, pa koji je to osećaj, kao da je neki kineski auto. Dugmići na vratima, za ventilaciju sedišta i ono drugo, u ravni su kao krivi zubi. Onaj mali klizač za nezavisno pomeranje donjeg dela sedišta jedva čeka da se polomi. Tek što privlačenje vrata radi, do mojega.

Korisno je dugme za zatvaranje gepeka.

Vrhunski je zvučno izolovan, udoban je, volan je najbolji koji sam ikada držao u rukama, dizajn je super, ali prema mojim nekim merilima opravdava možda pola prodajne cene.

U pitanju nije krš, nego san svakog srednjoškolca. Odraslog čoveka ne možeš kupiti metalik plastikom i klizačima koje treba da nišani po pola minuta da ih ne slomi sa pola prsta snage.

Comment

• Cacanin
                            CBC Senator XXL
                            • 10.10.2005
                            • 343
                            • Cacak

Originally posted by hammer
                            To sto kazes da je brojcanik, to je telefon, a u pregradi ispod naslona za ruku ti je prikljucak za i-pod.
                            Pa sta treba da se uradi? Gde se ubacuje kartica da bi telefon funkcionisao? Vro moguce da to ispod nasona za ruku za i-pod jer stvarno ima kao za Samsung punjac 6-8 pinsko ... !

Hvala drugar.

Originally posted by zmaj_pa
                            U pravu je hammer telefon je ono na prethodnoj slici.....znaci samo biranje brojeva koje moze da se odradi i glasom preko komandi na volanu.....Ono u pregradi je prikljucak za Ipod
                            Hvala puno na pomoci, samo jos da vidim gde se kartica ubacuje...?

Comment

• Cacanin
                              CBC Senator XXL
                              • 10.10.2005
                              • 343
                              • Cacak

Originally posted by Cvagen
                              Da, pišem iz ličnog iskustva. Priča je bila da se na prvim serijama neki deo bliže okoline menjača otkačinjao na oko 50.000km i klaparao, jer neka plastika nije mogla da trpi neka opterećenja kao metal, posle su se valjda otvorili za dva centa i ispravili. To nije podlezalo garanciji u Srbiji, a moglo je da upropasti menjač. Timovi stručnjaka iz ovlašćenih servisa(sa podrazumevanim višegodišnjim iskustvom) su svoje poslovanje pravdali time što "kompjuter ne prijavljuje nikakve greške = sve je idealno!" Posle su neke operaterke gnjavile telefonom po pola sata da se ocenjuje usluga sa 5 do 10 zvezdica, prihvatale primedbe i sugestije, ali to nije promenilo apsolutno ništa u daljem odnosu prema bilo kojoj mušteriji i bilo kom zakonu.

Zaista se nadam da za taj auto postoji uredna servisna dokumentacija, jer nije retkost da promeni više "vlasnika" nego setova filtera, pa svaki Kurta i Murta odvoza po 10-12kkm, a onda kod tebe dođe na 50-60kkm i umesto da budeš siguran da motor može da pređe još najmanje pola miliona, ostane ti da se nadaš da ćeš ga doterati do 100kkm i prodati dalje za makar pola para koje si platio, jer ga je neko na carini licitacijom dobio za pet puta manje od tržišne cene i zna da te pare može u 3 ujutru da "vrati", te ga savršeno ne zanima da on sad tu daje neke pare za održavanje(A i to je Mercedes, neće ništa da mu fali )

O saradnji domaćih i stranih organa gonjenja u takvim i sličnim slučajevima, kao i reakcijama domaćih ovlašćenih servisa na pojavu crvenih slova na monitoru pri ukucavanju brojeva šasije ili motora, mislim da svi znaju i više nego dovoljno.

p.s. I kada klikćeš onim točkom, pa koji je to osećaj, kao da je neki kineski auto. Dugmići na vratima, za ventilaciju sedišta i ono drugo, u ravni su kao krivi zubi. Onaj mali klizač za nezavisno pomeranje donjeg dela sedišta jedva čeka da se polomi. Tek što privlačenje vrata radi, do mojega.

Korisno je dugme za zatvaranje gepeka.

Vrhunski je zvučno izolovan, udoban je, volan je najbolji koji sam ikada držao u rukama, dizajn je super, ali prema mojim nekim merilima opravdava možda pola prodajne cene.

U pitanju nije krš, nego san svakog srednjoškolca. Odraslog čoveka ne možeš kupiti metalik plastikom i klizačima koje treba da nišani po pola minuta da ih ne slomi sa pola prsta snage.
                              Vrlo moguce ali opet je mercedes mercedes , kako tako nesto sme da se dozvoli ako je auto tacno servisiran i bas onako kako fabrika preporucuje.

Ipak je ovo S klasa koja je stvarno bolesno uradjena, primetio sam i ja da prekidac za pomeranje sedista kao da je neka jeftina plastika ali ostalo je stvarno sve kao doxa sto i moa da bude..

Auto je kupljen iz salona originalna Nemacka servisna knjizica servisi radjeni u ovlascenom servisu u Nemackoj, auto je placen 34.000 eura sto za ovaj auto dobra kupovina.

Ipak da ne duzim , hvala puno na pomoci, samo jos da vidim kako da se ubaci kartica i gde i zasta sluzi taj slot koji se nalazi ispod mesta gde se ubacuje Cd ili dvd...?

Comment

Working...
                              X