Fabricki xenon farovi za astru G

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dr. Babuz
    CBC Član
    • 13.11.2008
    • 27
    • Beograd

Fabricki xenon farovi za astru G

Ajde xenondzije da cujem misljenje

Pazario sam polovne hella fabricke xenon farove za astru G, u njima su HELLA D2S sijalice, s tim da je valjda riknula jedna sijalica i jedan balast (tako mi kaze lik od kog sam uzeo nije 100 % siguran) nisam proveravao jos, dilema je sledeca:
    -da li da pazarim jednu D2S sijalicu i balast (fabricki je valjda 4300 K boja) moguce da ce biti razlike izmedju stare i nove sijalice
    -ili da stavim xenon kit H7 (logikom ako je riknula jedna fabricka sad ce i druga za njom, cuo sam i da su fabricki balasti sa astre G losi, pustaju vodu..)

Hvala unapred, pozdrav
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Fabricki xenon farovi za astru G

sijalica je 4300K a balast ako je neispravan kupi digitalni i to je sve.....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• toni77
      CBC Član
      • 07.11.2009
      • 73
      • montenegro

nemozes da stavis h7 sijelicu na mesto za d2s iz razloga sto nemozes nastelovat far zato uzmi dvije d2s i jedan balast a cijena nije velika razlika izmedu h7 i d2s za xsenon
      Originally posted by dr. Babuz
      Ajde xenondzije da cujem misljenje

Pazario sam polovne hella fabricke xenon farove za astru G, u njima su HELLA D2S sijalice, s tim da je valjda riknula jedna sijalica i jedan balast (tako mi kaze lik od kog sam uzeo nije 100 % siguran) nisam proveravao jos, dilema je sledeca:
      -da li da pazarim jednu D2S sijalicu i balast (fabricki je valjda 4300 K boja) moguce da ce biti razlike izmedju stare i nove sijalice
      -ili da stavim xenon kit H7 (logikom ako je riknula jedna fabricka sad ce i druga za njom, cuo sam i da su fabricki balasti sa astre G losi, pustaju vodu..)

Hvala unapred, pozdrav

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Uzmi 2 iste sijalice i bilo koji balast i radiće!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
        X