Moj prijatelj ima 307, ali nema bord, da li postoji neka mogucnost da se on ugradi naknadno???
Ugradnja borda na 307-ici
Collapse
X
-
Re: Ugradnja borda na 307-ici
Koje godiste? Koja oprema? Koji motor? Al si nam dao informacija, pretrgao si se...
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
Originally posted by nperoTrebalo bi da moze, treba ti da na rucici za brisace imas na vrhu dugme kojim se menjaj prikaz i treba displej tip B.
U svakom slucaju moze da se odradi treba baciti pogled.RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
-
NIje to bas tako samo zamenis i radi treba i konfigurisati. Najbolje daj nekom ko se razume da pogleda vidi dal moze da se konfigurise i ako moze onda nadjes takvu rucku ili citav ablender, trebalo bi da ti nije problem ali za svaki slucaj nek ti neko proveri pre nego krenes u nabavku.
A vrlo verovatno da ko vec ima alat da ti proveri mozda ima i neki ablender u rezervi da moze odma da ti proba da ne kupujes u napred.
Posto je 2002. ne bi trebalo da bude problema al proveriti.
Comment
-
-
Kod mene se ne vidi slika.
Ali kako god najbezbolnije vozi kod nekog ko zna sta radi, nek ti pogled sve i kaze sta treba ovako daljinski sve je u domenu teorije
, kad se vidi uzivo, ukljuci dijagnostika sve se kaze.
Comment
-
-
Preko PP2000 ili Lexie mora prvo da se aktivira mogucnost borda, onda mora cela rucica da se menja i eto
Sam u kucnoj radinosti nece moci nikako da zavrsi, najbolje da ode u neki servis koji ima ADEKVATNU(PP2000 ili Lexia) dijagnosticku opremu, a ne univerzalnuA rucicu moze i sam da zameni ako je toliko vican i ako ima ista iskustva, ako nema, bolje nek da nekome strucnom
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Momci hvala puno na pomoci!
Jos samo ako bi mogli da mi kazete koliko ce to kostati, otprilike? Jer barem ja mislim da to i nije nesto najpametnije sto moze da se uradi, jer ako kosta dosta, bukvalno ce baciti pare (naravno ako je skupo), a koliko ja znam rucice su poprilicno skupe. A posle nekog vremena kad coveku dosadi da svaki dan skljoca dugme i bulji u displej, ima da zaboravi da uopste i ima bord...RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
-
Svaki konfor se placanekome nije zao dati par stotina evra da menja sofersaju i da ugradi senzore na njoj ili par stotina da zameni manuelnu za digitlanu klimu ili na primer board da ima i slicne stvari, a nekom zao dati pare da promeni ulje i filter ko sta voli svakakih ljudi ima.
Cena moja neka procena sa menjanjem rucke od 50-100e.
Comment
-
-
Mmmmm, sad si me zainteresovao za dig klimu, jer se jos uvek zderem sto mi Laguna nema, a prethodna koja je bila 98 je imala..
Pa pretpostavio sam i ja da je ta neka cena u pitanju, pod uslovom da rucka bude polovna naravno, jer nova kad sam ja pre 2 god kupovao za moj 307 bila negde oko 15000 dindzi, a moj je imao bord, znaci to je to...RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
Comment