bmw 320d karavan 2000 godiste,elektronika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djilepfc
    CBC Član
    • 01.10.2010
    • 27
    • Leskovac-Knjaževac

bmw 320d karavan 2000 godiste,elektronika

Molio bih za hitnu pomoc jel mi se desio problem sada a nocas oko 04:00 idem na malo dalji put.
    Ovako,auto mi je bio zakljucan i kad sam trebao da krenem naravno,ja na kljucu pritisnem da otkljucam,auto se otkljuca ali od tada su sva 4 zmigavca se ne gase.Jednostavno ne mogu da budem pametan o cemu se radi.Sve sam proverio da nesto nisam ostavio upaljeno (svetlo,zmigavac itd)ali je sve bilo ugaseno.Auto kada vozim stoje opet sva 4 upaljena,znaci ne trepere kao kada ukljucis za sva 4 dugme.Onda kada sam stigao kuci uzmem i 100 puta otkljucam i zakljucam,nekoliko puta se normalizovalo i ugasilo i opet po starom.Pa nerodnog puta dok otvaram i zatvaram na desnoj strani na primeru ne rade zmigavci a na levoj rade i nikako da ih iskljucim.
    Evo sada sam uspeo da ga napravim , neznam ni ja kako da ne rade,ali sutra kad krenem ujutru ona ce opet da gore dok ih vozim.

Da li bih neko mogao da mi pomogne jel me strah da nesto nije ozbiljno da je nesto oko kompijutera pa da me ne ostavi na putu.
    Ako nesto ima veze cisto da kazem da auto ima i alarm.
  • kele
    CBC Član
    • 20.08.2007
    • 95
    • Sonta

Re: bmw 320d karavan 2000 godiste,elektronika

A da li kada das kontakt normalno rade zmigavci za svaku stranu posebno kao i sva 4 ?Najbolje ga je nakaciti na dijagnostiku pa ces znati odmah na cemu si.Meni ovo mirise na modul za centralno zaljucavanje a ne iskljucujem ni alarm.

Comment

• maliomladinac
      CBC Senator XXL
      • 21.11.2008
      • 995
      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Meni se to desavalo na Ducatu sluzbenom, bio je problem relej, zalepi i nece da odvoji. Ako nisi dovoljno vican i strucan, bolje poseti nekog elektriraca/elektronicara.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
      061/665-94-23

Comment

• djilepfc
        CBC Član
        • 01.10.2010
        • 27
        • Leskovac-Knjaževac

slabo se razumem,hvala na odgovorima,videcu ipak kod majstora.Da li je skup taj reler ili ako nesto oko centralne,pitam cisto informativno

Comment

Working...
        X