Dobro jel može neko da mi kaže da li su ovi iz Verana zdravi? Da li oni ljude smatraju ovcama ili šta? Zove me lik danas i kaže mora da se poruči računar, košta 112 hiljada dinara i 3 hiljade zamena. Sad gledam na internetu taj računari polovan košta 10 puta manje. Molim vas da mi neko kaže da ja nisam prvi slučaj koga je Verano ovoliko pokušao da odere i kolika je realna cena računara za Peugeot 206 2.0 hdi, godište 2001. Da li je moguće da nov računar košta toliko uopšte?
Onboard računar za Peugeot 206 , 112 hiljada dinara???
Collapse
X
-
Re: Onboard računar za Peugeot 206 , 112 hiljada dinara???
Koliko se secam, prvo moras da imas odgovarajuci ekran, odgovarajucu rucicu i odgovarajuci BSI i ECU...
Zaboravio sam tacno kod 206 da li je izvodljivo ili nije. Mada ako ti sve ovo od navedenog fali onda je i cena na mestu za ovlasceni servis. Na 307 se samo aktivira opcija u BSI-ju i postavi rucica sa dugmencetom, to je to, ima bord
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
pa zakljucak se sam namece, kupi polovan za 10x manje para.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
bsi moze da se popravi bez problema, a cena jeste taSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
a garancija, standarno, do vrata?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Pored NIS-a postoji servis - sa polovnim delovima striktno za francuze,pogledaj cifre kod njih sigurno su manje negoli u Beogradu i okolini.A cene novog dela je ta ... proverih na vise mesta svidelo se to nama ili ne
PS . da je bord komp dobra stvar imao bi ga GOLF 2NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++
Comment
-
Comment