Posedujem opel kadet 1.3i monopoint. Na limundu sam izlicitirao razvodnik paljenja (na prvi pogled isti)mislim da je Delco. Odmah posle licitacije mi je odgovoreno na e mail da je od karburator verzije. Da li ce raditi na monopointu ili ne, i sta treba prepraviti ili od dva napraviti jedan, ...pozzz
Razvodnik paljenja
Collapse
X
-
-
... kod mene je u suvozacevih nogu...
Možeš li da postaviš fotku razvodnika sa tvog auta?
... sta se tu moze uraditi...
Da li je utvrđeno i kako da je razvodnik ili bilo koji element razvodnika uzročnik nepravilnog rada motora?Last edited by Stratos; 07.07.2011, 20:27.
Comment
-
-
nista nisi uradio sa kupovinom razvodnika!ako si zamenio spulnu na tvom,nije ti trebao drugi razvodnik.
trzanje moze da bude uzrok jos neke neispravnosti na sistemu za paljenje,al mislim da ti je najjeftinije
da ti to pogleda neki strucnjak,ionako rece da nemas para za bacanje! nene
Comment
-
-
Evo dizem malo temu iz mrtvih da ne bih otvarao novu posto vec postoji ova sa naslovom i temom o kojoj bih postavio pitanje.
U pitanju je razvodnik delco remy sa spulnom na vectri A,koja kod mene ima hod napred-nazad oko svoje ose za nekih 3-4mm.
Da li ona sme ovako da se okrece oko svoje ose?
Vidim da u samom razvodniku postoji mesto gde upada limicic od nosaca spulne i tu je poprilicno siroka rupa tako da nema ogranicenja
odnosno fiksiranja vec seta tamo-vamo par milimetara.
Evo snimio sam pa pogledajte i dajte svoje misljenje:
Comment
-
-
Hvala na odgovoru!
Da li je to fabricki tako postavljeno da seta ili je neko,pre nego sto je auto dosao kod mene,izgubio neki deo koji ide u ovu rupicu i ogranicava kretanje spulne?
Da li posle treba proveriti paljenje stroboskopom i
Comment
-
Comment