Pozdrav ,na mojoj daewoo nubiri ne znam koje su sijalice trenutno ali su h4.Problem mi je sto sijalice ne sijaju jako,nemaju jacinu i pocinje dosta da mi smeta u voznji,kada auto sa jacim farom vozi iza mene ja ne vidim od njegovih svetala i isto kada mi auto dolazi u susret moja se svetla izgube,a poklapaju se nekako i sa ulicnom rasvetom da se bukvalno snop ne vodi.Pa bih stavio neke jace h4 pa koje preporucujete?Inace kada su mi kratka upaljena nekad ukljucim maglenke i svetlost maglenki pokrije svetlo farova.Koja je maximalno dozvoljena i koje sve imaju?Standard je valjda 55/60w.Ne razumem se u elektroniku pa bih samo da zamenim sijalice,da se nista ne prepravlja.Hvala svima unapred-pozdrav
Koje sijalice preporucujete h4?
Collapse
X
-
Ništa ti neće pomoći ako jako ne valjaju farovi... u svim ostalim slučajevima Osram Silverstar (bez obzira na model h4,h1,h7).
Imaš i Nightbreaker ali njih lično nisam nikad probao, hvale ih da sijaju, ali opet ima dosta poruka na temu njihove trajnosti.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
-
-
Osram night breaker+(plus).Nista specijalno,ali trenutno najbolja siljalica (odnos cena-kvalitet) po mom misljenju.Oko 1600 rsd par.
Od philipsa-extreme vision,ali je par 3300 rsd.
Ako hoces bas bele sijalice ali nijansu slabije od gore navedenih,da imaju malo plavicastog odsjaja na faru i belu svetlost na putu onda osram" cool blue" ili philips "blue vision".Veoma su prijatne za voznju nocu i veoma dobre po kisi.Ne bas idealne kao brejker ali dobre.
Sve ostalo je boranija i nije vredno pomena.
Sve ove sijalice su legalne .
MOzda je problem u socivima farova.Trebalo bi ih ocistiti i rasklopiti far.Mada i promenom sijalica ce se vidieti razlika,ali ipak nece biti "vau" :-)))
Comment
-
-
Osram Silverstar koja je cena?Osram night breaker+ 1600 aj da kazem da je i to granica.3000 mi je dosta.Ma jedan jeste malo matirao ali cu ocistiti kada stignem tj ispolirati-plasticni farovi.Prvo cu oba ocistiti pa onda traziti sijalicu.Onda sta nadjem kod mene to cu i uzeti,jednu od ove dve .night breaker sam cuo da su ok,ali bez iz skustva iz prve ruke
Comment
-
Comment