Fiat punto , žuta lampica u obliku ključa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Fiat punto , žuta lampica u obliku ključa

auto je Fiat punto 1200ccm benzinac 60ks , 2002 godište.
    Desilo mi se jutros da auto nije hteo da upali . verglao sam ali ne pali . primetio sam da na kontaktu sija lampica u obliku ključa za startovanje automobila.par puta sam otvorio zatvorio vrata,stiskao dugme za daljinsko otključavanje vrata na ključu , i onda je jednog trenutka proradio,to jest auto je upalio.
    pre toga mi se desilo par puta da upalim auto ali da ta lampica gori,a auto normalno radi.ugasim auto,upalim ponovo i ta lampica nije svetlela. ovo je prvi put da me zezalo da nisam mogao da upalim auto.
    imam jos jedan ključ ali on na sebi nema dugme za daljinac.
    šta je u pitanju? jel treba neku bateriju da zamenim u ovom ključu što me zeza , ili je ključ ili nešto drugo pred crkavanjem?
    posle toga sam ga vozio i palio gasio više puta ,nisam imao problema.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Tipičan kvar kod punta, imobilajzer počinje da otkazuje. Pošto su šanse da ti neko krade taj auto male, potraži nekog da ti uradi "imo off", ne bi trebalo nešto previše da košta.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

jel zna neko nekog ko to provereno radi ( da ne napravi belaj sa ECUom ) , i koji je raspon cena ?

da li se pre toga isplati da proverim jos nesto , neke mase, kontakte i tako to ?
      Last edited by zoranbg; 15.09.2011, 07:21.

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

immooff nije pametno raditi ni na jednom autu......narocito na Puntu sa hibridnim racunarom gde to nije moguce... Popravi to sto se pokvarilo i vozi dalje... i da nemozes sam potrebna je specijalna oprema......
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

meni se to desi jednom u 6 meseci, mozda cak i redje. ne bih ja tu nista dirao.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

desi ti se da baš nemožeš da upališ ,ili samo sija a auto radi ?

u svakom slučaju nije mi se desilo od juče , palio sam ga skoro 10 puta.
            činimi se da mi se to desilo i dešavalo ,kada ne sačekam da ugasi tu lampicu za code
            možda se od toga sludi.
            neću ništa da diram , jedino ako postane mnogo često.
            čitao sam na engleskom fiat forumu, da regularna popravka košta trocifren broj evrića.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

upravo to, kad ne sacekam da se ugaci kod, pobrljavi. nekad se desi pa nece da upali a nekad samo sija do sledeceg gasenja. izvadim kljuc, sacekam koji minut, vratim i kao da nista nije bilo.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

Da, baš tako .
                ništa onda ... ne diramo

Comment

Working...
                X