Felicia - problem sa centralnom bravom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sertifikovan
    CBC Član
    • 25.09.2011
    • 10
    • Beograd

Felicia - problem sa centralnom bravom

Pozdrav svima,

Muci me jedan problem oko centralne brave na Skodi Feliciji 97.
    Pregoreva mi osigurac i to posle recimo dva dana rada, pa ga zamenim i ona radi dan-dva i opet pregori osigurac.
    Problem zahteva proveru cele instalacije, ali mozda postoji nekakva zackoljica da bi s eovo otklonilo.
    Sta mislite?
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Moras da tragas,kreni od vozacevih vrata pa dalje,bilo gde moze biti problem...

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Originally posted by Sertifikovan View Post
      Muci me jedan problem oko centralne brave na Skodi Feliciji 97.
      Pregoreva mi osigurac i to posle recimo dva dana rada, pa ga zamenim i ona radi dan-dva i opet pregori osigurac.
      Koji osigurač i koje vrednosti? Vidi šta je još prikačeno na taj osigurač, pogotovo, ako je to učinjeno naknadno. S obzirom na godište, ovakvi sitni kvarovi mogu se očekivati.

Comment

• Sertifikovan
        CBC Član
        • 25.09.2011
        • 10
        • Beograd

Da, to je i problem, jer gomilu stvari moram da skinem da bih dosao do resenja
        Osigurac je od 15 ampera, a centralna mu je fabricka. Jedino je alarm naknadno ugradjen, a povezan je sa centralnom, mada alarm radi mimo centralne brave.
        Juce mi je bas crkao motoric za centralnu na zadnjim desnim vratima, pa nesto kapiram da je možda i do nje bio problem. Videcu sada kako ce raditi, ako opet crkne, onda cu morati da ga remontujem.
        Ispostavilo se i da je modul za centralnu iza istrument table sto je jos jedna ako ne i najveca muka (...
        моторичких
        Searching...

Comment

• riki
          CBC Početnik
          • 19.12.2011
          • 2
          • Beograd

Odg: Felicia - problem sa centralnom bravom

ja imam slican problem na opel suzi 87` radimi alarm normalno ali centralna nece proverio sam osigurace na centralnoj i alarmu i rade nijedan nije pregoreo neznam sta da radim pa ako neko ima resenje ili mu se nesto slicno desavalo kako je to resio//????

a za tvoj problem mislim ako namestis taj motoric na zadnjim vratima da bi trebalo normalno da radi mozda negde u motoricu pravi spoj pa zato pregovara osigurac...

Comment

Working...
          X