Problem sa kodiranim kljucem/imobilajzerom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OwerLord
    CBC Početnik
    • 23.08.2010
    • 2
    • Indjija
    • Renault Clio 1.2i restyling

Problem sa kodiranim kljucem/imobilajzerom

Vozim se ja opusteno prosle nedelje po gradu, vratim se kuci i izadjem iz kola (Renault Clio 1.2i restyling,'96 godiste) kad ono kodiran kljuc nece da odradi centralno zakljucavanje, prvo sam mislio da nisam dobro uperio u retrovizor (tamo negde prima signal, kod onog gore svetla) medjutim ugao i razdaljina su bili ok tako da to nije u pitanju. Proverio da nije baterija mozda, sajdzija izmerio i kaze da je ok, znaci nije ni to.

Auto sam kupio pre mesec dana, tako da rezervni kljuc nemam i shodno tome motor trenutno ne mogu da startujem (svetli lampica imobilajzera - mora se zakljucati pa otkljucati da bi se motor odblokirao). Sta da radim ljudi, pomagajte, koje su mi sve moguce opcije? Imam kod kljuca, ne znam koliko to pomaze? Ja sam logicki razmisljao pa sam pomislio da se jednostavno moze izraditi novi kodirani kljuc + odradio bi jos jednu kopiju ako kojim slucajem opet dodjem u ovakvu situaciju.

O nekom ovlascenom servisu i ne razmisljam jer znam da ce me odradi, samo za slep naplacuju pitaj boga oca, da nepricam o npr narucivanju kljuca direktno od fabrike, njihov rad... jednostavno mislim da postoji mnogo jeftinije a ujedno ne manje kvalitetno resenje... tako da ce mi to biti poslednja opcija
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Odg: Problem sa kodiranim kljucem/imobilajzerom

Najbliži meni, ne znam da li i tebi, je bravar Ristić u Zemunu. Pozovi ga i pitaj.
    ex SAABotražitelj

Comment

Working...
    X