Daewoo nubira ne radi usmerivac vazduha!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Megasp
    Banovan
    • 22.05.2011
    • 68
    • Uzice

Daewoo nubira ne radi usmerivac vazduha!

Eto ne radi mi usmerivac vazduha.Duva samo u soferku nekada hoce da prebaci na nesto drugo ali to je jednom od 100 pokusaja i kad god okrenem prekidac cujese kratko sistanje ssssss.Pojacavanje brzine ventilatora kao i toplo hladno radi bez problema,ali usmerivac nece pa nece.Dobro je sto je na soferku ali mi prozori ostanu zamagljeni i dok se ugreje auto dosta vremena,kad duva samo u soferku.Poslednja opcija mi je da uzmem drugu konzolu celu.Otrao sam auto kod elektricarakoji je nesto kao namestio i rekao da nece dugo drzati kada opet bude mora da se menja prekidac(koji naravno niko ne prodaje-samo celu konzolu).Moze li se sta uraditi ili da se uzme druga?(nisam bas pri novcu pa bih skaarabudzio ovu)
    Ovaj prekidac je problem

Ovo desno je na samom prekidacu i ima kao neke kanalice i ovo crno je gumeno cini mi se,i naleze na ovo levo a ono je u nekim rupicama i sa drue strane dolaze one vakumske cevcice

Evo na ovoj slici sve to samo sa kontra strane gledano

Malo detaljnija slika toga sto me zeza,vidi se da je nesto masno na ovom crnom da li da ocistim ili da podmazem sa necim?
Working...
X