ne radi centrala confort ili sta audi a6 98 god

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • elizabeta1
    CBC Član
    • 02.11.2009
    • 70
    • cacak
    • audi A6 V6 30V 193ks

ne radi centrala confort ili sta audi a6 98 god

Pozdrav svima,neznam vise sta da radim ima li neko pametan da mi kaze menjao sam bateriju na daljinskom(skakavcu)mislio sam da je oslabila,medjutim posle zamene ne radi uopste,mogu da otkljucam sva vrata i deaktiviram alarm samo preko gepeka,jer ako otvorim moja vrata na kljuc,otvore se samo ona a alarm i dalje radi,medjutim primetio sam da se nepale vise ni svetla na plafonu kad se vrata otvore i zatvore,a i kad pustim ventilator za hladjenje-grejanje,sam pojaca po nekad ili smanji.Gledao osigurace i male i velike svi su ok,kablove u vratima i ispod tepiha svi su ok nisu u prekidu,vadio centralu za confort suva i kao nova iz fabrike,probao da udjem u confort sistem prvo sa lap topom,pa sa originalnim vagom 1552,ali kaze mi da centrala neodgovara i odbija pristup,sta bi moglo da bude centrala ili nesto drugo,vise neznam sta da radim?
  • sale vti
    CBC Senator XXL
    • 05.12.2007
    • 316
    • bgd-zemun
    • ctr

Odg: ne radi centrala confort ili sta audi a6 98 god

Jedna od stvari koja moze da bude su kontakti, recimo kao na pasatima sto se desava u velikoj meri.
    Dajem primer samo...

Ovde se moze videti detaljnije:

nadam se da ce pomoci.
    pozdrav
    Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• elizabeta1
      CBC Član
      • 02.11.2009
      • 70
      • cacak
      • audi A6 V6 30V 193ks

hvala,probacu kabal po kabal i da vidim micro prekidace i lemove u samoj bravi za vikend

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Originally posted by elizabeta1 View Post
        ... menjao sam bateriju na daljinskom, medjutim posle zamene ne radi uopste. Mogu da otkljucam sva vrata i deaktiviram alarm samo preko gepeka.
        Ako otvorim moja vrata na kljuc, otvore se samo ona a alarm i dalje radi.
        ... probao da udjem u confort sistem prvo sa lap topom,pa sa originalnim vagom 1552,ali kaze mi da centrala neodgovara i odbija pristup.
        1. U kom smislu, alarm i dalje radi? Znači li to, da se aktivira? Šta se dešava, kad uđeš i zatvoriš vrata? Nakon toga, kad ubaciš ključ u bravicu? I na kraju, startuješ, ili pokušaš, da startuješ motor?

2. U vezi dijagnostike, šta ti doslovno javlja? Većina centrala, ima nekoliko releja, a dijagnostikom se može utvrditi, prisustvo signala na central door input i output na releju za zaključavanje i drugom za otključavanje. Da li si pokušao, pri upaljenom motoru, daljincem da iznutra zaključaš i otključaš vrata? Sa onim u bravici!

Comment

• elizabeta1
          CBC Član
          • 02.11.2009
          • 70
          • cacak
          • audi A6 V6 30V 193ks

pazi kao sto sam vec napisao ako otvorim kljucem preko gepeka otvore se sva vrata i alarm se deaktivira(nesijaju lampice crvene od alarma na tapacirima),ako otkljucam preko vozaceve brave otkljucaju se samo ta vrata a ostala ne centralna neradi a alarm i dalje aktiviran i kad sednem pocne da se dere ili upalim auto,mogu ja da ga upalim iako je alarm i dalje aktiviran.

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

A dok radi motor, da li si pokušavao pritiskanje dugmića na daljincu, koji je u kontakt bravici? Možeš li, preko laptopa, da isključiš alarm?

Comment

• elizabeta1
              CBC Član
              • 02.11.2009
              • 70
              • cacak
              • audi A6 V6 30V 193ks

ljudi hvala na pomoci svima,opet sam sve batalio sve pregledao i sve je ok a ne radi,na kraju sam popizdeo i udario pesnicom po centrali i SVE PROPADILO,uradio sinhronizaciju i sve je cakun pakun,ko kaze da se batinama nista nepostizeziveli.

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Eto, to ti je ono, što sam pisao: neki slab spoj u delu prijemnika, ili na konektorima! Čestitam, na uspešnoj operaciji. Tako treba sa Schwabom! Vidiš, da razume srpski.

Comment

Working...
                X