E pa ljudi,ja malo-malo ,pa upadnem ovde. Zanima me postoji li neki lek za popravku neispravnog ( citaj pogrebanog-unistenog ) grejaca zadnjeg stakla. Naime,ocigledno neko od prethodnihy vlasnika auta koji imam nije znao da se staklo ne sme grebati iznutra kada zimi zaledi,tako da sad kod mene to ne radi. Samo mi nije jasno kako je moguce da su sve one niti ostecene,jer kad ga ukljucim,radi samo jedna jedina tacka u donjem delu stakla i to je to. Pre par godina sam cuo da postoje neke folije sa tim grejacima koje se samo zalepe preko stakla i prepakuju se kontakti sa vec postojeceg na te nove sa folije i to radi,ali to nigde nisam jos ni video,Zato pitam,da li to uopste postoji i moze li se ovaj fabricki nekako oziveti?
Grejac zadnjeg stakla - popravka???
Collapse
X
-
Odg: Grejac zadnjeg stakla - popravka???
Treba ti ovako nesto
Ja sam pre par godina kupio tako neku tecnost,premazao prekide,ali je vec sledece zime grejac opet za.ebavao...
Na kraju sam osigurao stakla i uzeo kljuc (za tocak) u ruke
Uglavnom,pogledaj po snabdevenijim prodavnicama auto opreme.
Evo nesto takvo i na Kupindu http://www.kupindo.com/Ostalo/951707...ravku-kontaktaLast edited by GTX; 30.01.2012, 00:54.
-
-
Tesko ces zalemiti to, jer ce staklo odvlaciti temperaturu, tj. oras staklo zagrijati na oko 300 stepeni da bi fino zalemio.
Probaj taj metalni dio zavuci nakeko ispod kedera ali da dodiruje onaj metal na staklu.
Ako je spoj los probaj nalemiti neku oprugu ili malo jaci ( opruzni) lim da se ostvari dobar kontakt.
Comment
-
-
ja sam koristio tecno srebro na zastavi pre i trajalo je bogami 4-5god, dok burazer nije izgrebao ponovo, gde vidis da je prekid stavis malo i sacekas par sekundi da se stvrdne i to je to ,koristio sam i za dugmice na daljincu prava stvar
Comment
-
Comment