Vec sam pisao kakav problem imam i nemoze se resiti nema sanse da se nadje kvar,daljinac neradi niti confort centrala,nista,elem neka mi neko objasni ako ovo kupim http://www.ebay.de/itm/Audi-A6-4B-C5...item2c6230c7af pa skinem moje centralne sa vrata i postavim ovu sa ovom centralom,prvo kako moj alarm na audiju da se posle deaktivira pomocu ovih daljinaca(neznam ako ovo ugradim kako se povezuje alarm kad otkljucam sa novom centralnom),drugo vidim da ovde ima za cetvora vrata a gepek?i trece da li mogu da ivadim moj kodirani kljuc iz daljinca i stavim u ovaj(samo metalni deo)da mi neko objasni kako da raskacim staru a ugradim novu centralnu,hvala unapred.Setih se jos nesto posto trenutno otkljucavam auto preko gepeka jer jedino tako se alarm deaktivira i sva vrata otvaraju,znaci centralna funkcionise,da li je moguce da samo vezem ovu novu centralu na ove stare brave,da drugo nista nemenjam samo da prikljucim novu centralu i kako da je povezem i gde ako neko zna
audi ugradnja nove centralne,pomoc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: audi ugradnja nove centralne,pomoc
Da li si primetio, da osim nabrojanih zemalja, u druge ne postoji mogućnost slanja robe? Srbija nije na spisku.
Da li si pokušao, kod nekog elektroničara, da proveriš ispravnost centrale i mogućnost opravke? Možda se samo otkačila antena, hladan lem i slično. Kod laguna, to se dešava na kod kartici, pa su popravljali, iako to nije predviđeno, jer se mora razrezati plastično kućište. Pošto otključavanjem gepeka, ako sam dobro shvatio, otključavaš sva vrata?
-
-
sve moze da se napravi,samo volje,dobrog majstora i naravno kesa!
svaka druga solucija tipa menjati stare za neke nove univerzalne brave itd,ne pije bas vodu,a mislim da ce da kosta malo vise nego da sredis staru centralu.
Comment
-
-
poz ljudi,ma nisam ja u srbiji,da sam tu ja bi lako nasi su majistori zakon,ja sam u francuskoj pa je to problem isao sam ovde u par audijevih servisa nemaju pojma,nepricam to bez veze,ovde nepostoji elektronicar za takve stvari to je problem,ja ono sto znam uradio sam proverio osigurace ok su,kablove u vratima oko centrale svuda ima struja nisu u prekidu,centralu vadio suva kao nova,kacio sam je na vag 15-52 nece da udje u confort sistem odbija pristup a u sve ostalo ulazi normalno,probao sam na jos jedan lap top ista stvar,kvar je nastao tako sto je oslabila odjednom baterija bar sam ja tako mislio,otiso kupio baterije zamenio i od tad vise nista daljinac nereaguje svetla u kabini se pale samo moja prednja a nazad ne i to samo kad otkljucam kola preko gepeka tad radi centralna i tad se upale prednja svetla na plafonu i deactivira alarm,a na vozacevoj bravi kad se otkljucava samo se otkljucaju ta vrata i ostaje activiran alarm,na tapaciru gde je komanda da se zakljucas dok vozis radi centralna,kada se otvore vrata svetla se ne pale,ako nesto znaci daljinac(skakavac) je stari tip onaj sto ima samo zakljucavanje i otkljucavanje,zato sam mislio da stavim ovo jer vise popiz....h sa otkljucavanjem na gepek,a ja se bas nerazumem oko popravke centralne,a da posto imam 1 kljuc narezao sam onako jos jedan samo da dam kontakt a napolju sa ovim da probam da sinhronizujem kljuc ali nereaguje, vidim da ni spustanje stakala neradi na kljuc vozacevih vrata,ako neko zna neka mi kaze i objasni sta da uradim,nije kes u pitanju ja za odrzavanje auta nezalim nikad vec nemam koga ovde da mi uradi,sinoc sam isao verovali ili ne kod majistora 350km u jednom pravcu jer sam cuo da je dobar al bre to nije to covek zna nesto ali to ne.gleda okrece se a ja se nerviram radi ono sto sam i sam vec radio,ako znate nesto da mi kazete pomazite.
Comment
-
-
evo nadjoh sad i ovo ovde blizu mene pa mogu da otrcim da kupim,pa da mi neko kaze ako ovo kupim pa stavim ovu centralu jel moze samo da se izvade dzekovi iz moje centrale confort i udjekaju se u ovu i to je to??http://www.leboncoin.fr/equipement_a...95.htm?ca=12_s
Comment
-
-
Kako piše, trebalo bi, da se radi o zameni centrale, na postojeću instalaciju. Pošto dolazi bez motorića, ako je greška do nekog, kojeg imaš, nisi rešio problem. I nisam našao ništa u vezi alarma.
I još jedno pitanje: da li si mogao i otključavanjem (ključem) suvozačevih vrata, da otključaš sva vrata i gepek? Mislim, dok je funkcionisalo kako treba. Pitanje zbog onog prvog kompleta, u kojem dolaze dva motorića sa 5 izvoda. Osim toga, pisao si, da si pregledao celu instalaciju, tako da znaš sa koliko izvoda su motorići na prednjim vratima.Last edited by Franjo; 19.02.2012, 16:32.
Comment
-
-
suvozaceva vrata nemaju bravu za otkljucavanje, a pazi sad sam se cuo sa drugom koji je elektronicar u audiju kod nas pa smo se dogovorili da kupim ovu centralu sa dva kljuca pa cu meilom da mu posaljem semu a onda ce on telefonom da mi prica sta i kako da vezujem da mi to radi dok nedodjem na odmor u srbiju pa ce mi on sredi dole staru centralu da radi,jupiiiiiiiii
Comment
-
Comment