Stilo JTD 115, akumulator po dimenzijama?
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Odg: Stilo JTD 115, akumulator po dimenzijama?
Onda bi moj motor trebao da bude M88 ili M90, sto znaci 70Ah i 450A, a fabricki je bio u njemu 60Ah i ne znam koliko A.
Kad sam vec ponovo u temi, zar taj akumulator ne moze da se veze pri dnu sa stopicom metalnom, kako je kod mene, da ne mora da ide shipka preko njega? (tako je kod mene, pa prakticno mogu da stavim bilo koji akumulator, koji fizicki moze po haubu)
Ovde:
Last edited by nikaragva; 21.02.2012, 10:05.
Comment
-
-
Originally posted by nikaragva View PostKad sam vec ponovo u temi, zar taj akumulator ne moze da se veze pri dnu sa stopicom metalnom, kako je kod mene, da ne mora da ide shipka preko njega? (tako je kod mene, pa prakticno mogu da stavim bilo koji akumulator, koji fizicki moze po haubu)"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
pa i ja imam na puntu ,tu sipku-flah sto ide preko akumulatora sa dve rupe.
uzmes parce flaha,odseces koliko ti treba i kakav ti treba i probusus dve rupe.
ali ne treba preterati,koliko ima prostora do haube,nije hauba ravna..obara se po visini ka krilima.
ili ako je akumulator visi,dovoljno je da zasrafis srafovoe do pola po visini i dobices koliko ti treba u vis.
nece akumulator da pobegne odatle,drzace ga i tako,mnogo vise nego sto je potrebno.Last edited by zoranbg; 21.02.2012, 23:13.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by comi 1342 View PostNe može, niti ima mesto u koje se uvrće, niti prostora u kutiji. A meni su prodali auto sa već izbačenom šipkom...
Edit: Sad videh, ima Varta silver dinamic 70 Ah poželjne dimenzijeLast edited by miroslavm; 22.02.2012, 01:59.
Comment
-
-
I, konačno, nakon što je na servisu utvrđeno da je umro - kupljen je nov, Banner 72 Ah, istih dimenzija, osam tisuća din i tri god garancije.
Tako da, što se mene, kao pokretača teme tiče, može lock, ukoliko tema nije i dalje interesantna za ostale forumaše
Comment
-
Comment